Dotekomanie.cz

Apple prý letos představí dvoje nové AirPody

AirPods

Zdroj: Dotekomanie.cz

Bezdrátová sluchátka od Applu pod značkou AirPods se prodávají o sto šest, a tak není divu, že Apple chystá nové produkty této řady. Vloni jsme se dočkali zcela nových AirPods Pro a také druhé generace klasických AirPodů, letos se má řada ještě rozrůst o další zástupce. První model mají být sluchátka přes celé uši a druhé zase špunty.

Nové AirPods již na WWDC?

První nový model řady AirPods mají být sluchátka přes celé uši. Jejich příchod již dříve naznačila ikonka v systému iOS 14, kterou našel server 9to5mac. Známý a poslední dobou spolehlivý leaker Jon Prosser nyní tvrdí, že jejich cenovka má být kolem 350 dolarů (v přepočtu asi 10 tisíc Kč) a k představení má dojít na vývojářské konferenci WWDC v červnu.

Ikonka nalezená v iOS 14; zdroj: 9to5mac

Druhým novým modelem mají být AirPods X. Ta mají být zaměřena na sportování a běhání a jejich konstrukce má být podobná Beats X. Cenovka se má pohybovat kolem 200 dolarů (asi 5 tisíc Kč). Dřívější spekulace o nich prý hovořily  jako o AirPods Pro Lite. K představení má dojít na podzim v září nebo v říjnu.

Beats X; zdroj: Beats

Apple si prý váží své značky více než Beats, a proto chystá tato nové sluchátka. Ačkoliv informace od Jona Prossera hovořily o postupném utlumení značky Beats, kterou výrobce před několika lety koupil, tak k tomu podle zdrojů 9to5mac dojít nemá.

Zdroje: 9to5mac.com, twitter.com

Exit mobile version