Apple prý letos představí dvoje nové AirPody

Apple prý letos představí dvoje nové AirPody
2020-04-10T12:25:04+02:00
• 10. 4. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Bezdrátová sluchátka od Applu pod značkou AirPods se prodávají o sto šest, a tak není divu, že Apple chystá nové produkty této řady. Vloni jsme se dočkali zcela nových AirPods Pro a také druhé generace klasických AirPodů, letos se má řada ještě rozrůst o další zástupce. První model mají být sluchátka přes celé uši a druhé zase špunty.

Nové AirPods již na WWDC?

První nový model řady AirPods mají být sluchátka přes celé uši. Jejich příchod již dříve naznačila ikonka v systému iOS 14, kterou našel server 9to5mac. Známý a poslední dobou spolehlivý leaker Jon Prosser nyní tvrdí, že jejich cenovka má být kolem 350 dolarů (v přepočtu asi 10 tisíc Kč) a k představení má dojít na vývojářské konferenci WWDC v červnu.

AirPods Max 1000x500x

Ikonka nalezená v iOS 14; zdroj: 9to5mac

Druhým novým modelem mají být AirPods X. Ta mají být zaměřena na sportování a běhání a jejich konstrukce má být podobná Beats X. Cenovka se má pohybovat kolem 200 dolarů (asi 5 tisíc Kč). Dřívější spekulace o nich prý hovořily  jako o AirPods Pro Lite. K představení má dojít na podzim v září nebo v říjnu.

beatsx unboxed 2000x2000pnglarge1x 1000x1000x

Beats X; zdroj: Beats

Apple si prý váží své značky více než Beats, a proto chystá tato nové sluchátka. Ačkoliv informace od Jona Prossera hovořily o postupném utlumení značky Beats, kterou výrobce před několika lety koupil, tak k tomu podle zdrojů 9to5mac dojít nemá.

Zdroje: 9to5mac.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat