Dotekomanie.cz

TAG Heuer představil nové hodinky série Connected

TAG Heuer TH CW 2020 Lifestyle Sport 2308x1302x

Zdroj: tagheuer.com

Před pěti lety jsme se dočkali oznámení nového partnerství společností TAG Heuer, Google a Intel v rámci segmentu chytrých hodinek. Dnes zde již nepůsobí Intel, ale TAG Heuer se stále věnuje chytrým hodinkám se systémem od Googlu. Dnes jsme se dočkali nové generace hodinek TAG Heuer Connected. První generace vyšla v roce 2015, přičemž cena byla skutečně vysoká. To se nemění ani u dnešních novinek.

TAG Heuer Connected

Při pohledu na specifikace se nabízí poměrně běžný hardware, který asi jen tak neoslní. O výkon se stará procesor Snapdragon Wear 3100. Displej je typu AMOLED s úhlopříčkou 1,39 palců a s rozlišením 454 x 454 pixelů. Nabízí se základní konektivita Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS, GLONASS, BeiDou a QZSS, přičemž dle oficiálních stránek není k dispozici NFC, minimálně zde není ani jedna zmínka.

Zdroj: tagheuer.com

Hodinky disponují také senzorem srdečního tepu a nechybí odolnost vůči vodě zaručená certifikací 5ATM. O energii se stará baterie s kapacitou 430 mAh, přičemž výrobce uvádí, že hodinky vydrží na jedno nabití při běžném používání 20 hodin. Při fitness použití se tato doba pohybuje od 1 do 6 hodin. Nabíjení je řešeno skrze magnetické uchycení speciální nabíječky.

Zdroj: tagheuer.com

Základní cena těchto hodinek je 1800 dolarů, což je v přepočtu přibližně 42 200 Kč, přičemž se jedná o verzi s nerezovou ocelí. K dispozici bude ještě dražší model s titanovou slitinou. V tomto případě není cena vysoká jen kvůli samotné značce. Displej je chráněn safírem. I tak se jedná o poměrně vysokou cenu pro běžné zýjemce.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version