Dotekomanie.cz

Nová série Narzo od Realme dorazí 26. března

Realme Narzo 1 3840x1120x

Zdroj: Realme.com

Předchozí spekulace týkající se nové modelové řady Narzo nyní sama od sebe potvrzuje společnost Realme, která rovnou prozradila datum oficiálního představení. Mobilní novinky budou známy pod názvem Narzo 10 a Narzo 10A. Čínský výrobce nedokázal uhlídat vybrané prvky výbavy, takže si alespoň částečně můžeme o nich udělat jasnější představu. Obě zařízení zapadnou do segmentu střední třídy.

Zaměřeno na mladistvé

Firma chce zaujmout hlavně tzv. generaci Z, a to kvalitním displejem, výkonným hardwarem nebo dlouhou výdrží baterie. Mezi oběma telefony bude minimum rozdílů, přičemž model Narzo 10 získá v zadní části o jeden objektiv fotoaparátu navíc. Uvnitř poběží herně založený procesor Helio G80 od MediaTeku s osmi jádry pod kapotou a grafickým čipem Mali-G52. Základní verze údajně nabídne minimálně 3GB paměť RAM a 64GB interní úložiště.

Zdroj: Realme.com

Vpředu lze vyhlížet 6,5palcový panel s HD+ rozlišením a výřez ve tvaru padající kapky. Celkovou výdrž si vezme pod kontrolu článek baterie s kapacitou 5 000 mAh, kterému nebude chybět podpora technologie rychlého nabíjení. Dále zveřejněný snímek potvrzuje nasazení například 3,5mm jacku pro sluchátka. Prodejní cena by se mohla pohybovat kolem 200 dolarů (tj. cca 5 099 Kč).

Zdroj: Realme.com

 

Zdroje: event.realme.com, gizmochina.com

Exit mobile version