Realme Band přichází do Česka s cenou 690 Kč aktualizováno

Realme Band přichází do Česka s cenou 690 Kč [aktualizováno]
2020-06-09T16:49:10+02:00
• 6. 6. 2020

Zdroj: Fonearena

Aktualizováno 9. 6.

V březnu společnost Realme představila chytrý náramek Band. Ten se nyní dostává na český trh s cenou 690 Kč. Bude tak konkurovat například modelům od Xiaomi.

Původní článek 6. 3.

Společně s řadou realme 6 společnost také představila svůj první fitness náramek Realme Band. K představení došlo nejprve na území Indie, přičemž náramek by se měl objevit na všech velkých trzích. 

Realme 6 a 6 Pro oficiálně, 90Hz displej a 30W nabíjení

Realme Band nabídne obvyklé parametry

Realme Band se chlubí standardně velkým 0,96palcovým dotykovým LCD displejem (160×90 pixelů). Zařízení je samozřejmě vybaveno senzorem srdeční frekvence, čímž budete moci sledovat, jak vaše tělo například reaguje na sportovní aktivity. Chytrý náramek dokáže ale také sledovat spánek, což může v praxi být také nápomocné. 

Realme Band

Zdroj: Fonearena

Realme Band je kromě toho vybaven hned devíti různými sportovními režimy. Zapomenout zmínit nemůžeme ani přítomnou certifikaci IP68 zaručující odolnost vůči vodě. Jak je již zvykem, tak náramek nabízí inteligentní oznámení. Co se sportovních režimů týká, máme tu – běh, chůze, pěší turistiku, horolezectví, jógu, fitness, spinning, jízdní kolo a kriket.

Náramek je dále vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth 4.2 LE pro synchronizaci s telefonem. Najdeme zde také 90mAh baterii či vestavěný USB konektor pro nabíjení. Konstrukční rozměry zařízení činí 19,6 × 11,9 x 240 mm s hmotností 20 gramů. Na jedno nabití pak vydrží devět dní bez aktivního senzoru srdeční frekvence a šest dní s aktivním senzorem. 

Realme Band bude v prodeji od 9. března, přičemž zakoupit bude možné tři barevné varianty – černou, zelenou a žlutou. Cena se pak bude pohybovat kolem 470 Kč bez DPH (20 dolarů). Zatím čekáme na potvrzení o dostupnosti v Česku.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat