Dotekomanie.cz

Přejděte v březnu na nový iPhone XR nebo iPad Pro a získejte bonus až 2 000 Kč [sponzorovaný článek]

Apple produkty se již od nepaměti pyšní svou spolehlivostí a dlouholetou životností. Pokud i vy důvěřujete produktům s nakousnutým jablíčkem na zádech a nyní máte pocit, že je čas na upgrade, zpozorněte. Během března můžete na iWant přejít na nový iPhone XR nebo iPad Pro a získat bonus až 2 000 Kč.

Pokud uvažujete o prodeji svého staršího iPhonu, není pro vás nic jednoduššího, než jej donést na kteroukoliv prodejnu iWant, kde jej prohlédnou a nacení jeho hodnotu. K dané částce následně přičtou zmiňovaný bonus 1 000 Kč a výsledná hodnota bude odečtena z  ceny nového iPhonu XR. Pokud přinesete například iPhone 7 ve skvělé kondici, můžete za něj získat až 5 600 Kč. K této sumě si přičtěte 1 000 Kč a cena nového iPhonu XR může začínat už na 11 390 Kč. Veškeré detaily o akci najdete na Smarty.cz ZDE.

Stejný princip platí i u iPadů. Pokud už doma nějaký iPad máte a zvažujete, že byste přešli na novější iPad Pro, zaneste jej do iWant k výkupu a získejte bonus 2 000 Kč. Všechny informace najdete na Smarty.cz ZDE.

Pokud s přechodem na nové zařízení stále váháte, můžete zůstat v klidu. Celá akce s bonusem k protiúčtu totiž platí po celý měsíc březen, díky čemuž máte ještě spoustu času na rozmyšlenou.

Exit mobile version