Dotekomanie.cz

Oukitel uvádí odolný model s pořádnou výdrží

WP6 3 1920x900x

Zdroj: Oukitel.com

Nabídka odolných telefonů se aktuálně rozrůstá o jeden nový přírůstek, který si tentokrát připravila společnost Oukitel. Novinka nesoucí označení WP6 přichází v rámci modelové řady WP a ta je charakteristická právě pro odolná zařízení. Čínský výrobce se sice stihl pochlubit kompletními specifikacemi nebo několika fotografiemi, ale oficiální prodej odstartuje až v pátek 20. března za poměrně odpovídající cenu.

Splní většinu očekávání

Přední část disponuje 6,3palcovým displejem s rozlišením 2 340 x 1 080 pixelů a chrání jej odolné sklo Gorilla Glass 5 od Corningu. Výřez ve tvaru padající kapky obsahuje 16megapixelovou kamerku. Hlavní výkon dodává osmijádrový procesor Helio P70 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 2,0 GHz.

Zdroj: Oukitel.com

Zmínku si ještě zaslouží 6GB operační paměť RAM nebo interní úložiště o velikosti 128 GB. Výdrž zajišťuje 10 000mAh článek baterie slibující výdrž až 750 hodin v pohotovostním režimu. Nechybí ani technologie rychlého 18W nabíjení. Zvýšená odolnost je podložena získanou certifikací IPX8.

Zdroj: Oukitel.com

Záda nesou celkem 3 objektivy fotoaparátu, kde hlavní slovo má 48MPx snímač. Základní výbavu uzavírá skener otisků prstů umístěný v bočním tlačítku. Prodejní cena by se měla pohybovat kolem hranice 249,99 dolarů (tj. cca 6 168 Kč).

Zdroj: Oukitel.com

Zdroje: gizmochina.com, facebook.com, oukitel.com

Exit mobile version