Dotekomanie.cz

Obchod Play vylepšuje výsledky vyhledávání

Obchod Play

Zdroj: AndroidPolice.com

Google to nemá jednoduché s Obchodem Play. Nejenže musí řešit problémy, které způsobují samotní hackeři, kterým se daří nalézat nové způsoby, jak prolomit zabezpečení, ale také jsou zde komplikace s duplicitním obsahem. Někdy dohledání konkrétní aplikace nebo hry je komplikovanější, jelikož se nabídne velmi mnoho podobných titulů.

Výsledky vyhledávání

Už jste se možná dostali do situace, kdy z výsledků vyhledávání jste nebyli nadšeni. Zobrazilo se mnoho podobných aplikací a her, takže jste museli na ně po jednom klikat, abyste se dostali dozvěděli více. V tuto chvíli pravděpodobně vaše výsledky vyhledávání v aplikaci Obchod Play zobrazují jen základní informace společně s hodnocením.

Nyní se ale ukazuje, že Google přidává další informace k jednotlivým titulům. V některých případech jde vidět, kolik si danou položku stáhlo uživatelů, což je dobrý ukazatel oblíbenosti. V jiných případech je k dispozici i velikost aplikace nebo hry. To na druhou stranu může posloužit těm, kteří hledají méně náročný titul.

Zdroj: Dotekomanie.cz, AndroidPolice.com

Ačkoliv se nejedná o klíčové prvky, ale mohou napomoci v lepší orientaci v samotných výsledcích. Není jasné, kdy se tyto novinky dostanou mezi všechny uživatele. Možná ji dostane v dohledné době, případně si budete muset počkat.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version