Dotekomanie.cz

Mi Smart Compact Projector je nový projektor od Xiaomi

Mi Smart Compact Projector

Zdroj: Gizmochina

Vedle Redmi Note 9S společnost Xiaomi představila také svůj chytrý kompaktní projektor. Mi Smart Compact Projector bude možné zakoupit za 429 dolarů (cca 9 971 Kč bez DPH) od 20. dubna letošního roku.

Mi Smart Compact Projector nejen do domácnosti

Mi Smart Compact Projector, který měří 150 mm x 115 mm a váží 1,3 kg, se podobá spíše bezdrátovému reproduktoru než projektoru. Je to proto, že je skutečně dvěma vestavěnými 5W reproduktory vybaven. Samotné reproduktory podporují dekódování Dolby Audio a DTS HD a používají dvoukanálové virtuální prostorové zvukové stereo.

Zdroj: Gizmochina

Pokud jde o projektor, tak ten nabízí rozlišení Full HD, ovšem je schopen přehrávat obsah ve 4K. K promítání obsahu s průměrným jasem 500 ANSI lumenů používá čtyřkanálovou LED RGB. Pokrývá až 85 % barevného gamutu NTSC a podporuje také HDR obsah. Novinka je vybavena i vysoce citlivou kamerou pro lepší automatické zaostření, čímž je zajištěna určitá jasnost a ostrost. V případě potřeby je ale možné použít manuální motorizované zaostření.

Zdroj: Gizmochina

Velikost projekce má poměr 1,2: 1 a promítat může do doporučené velikosti obrazovky od 60 do 120 palců. Velikost promítacího plátna ale může být ve finále nastavena mezi 40 a 200 palci. Společnost dále garantuje 30 000hodinovou výdrž LED diody, která je součástí projektoru. Smart Compact Projector je vybaven procesorem Amlogic T962-X, 2GB DDR3 RAM a 16GB eMMC flash pamětí. K dispozici je Android TV 9.0 s podporou Obchodu Play, takže zde nainstalujete všechny důležité aplikace. 

Zdroj: Gizmochina

Projektor dále nabízí Bluetooth, 3,5mm jack konektor, port USB 2.0 a HDMI. V neposlední řadě je projektor dodáván s minimalistickým dálkovým ovladačem a vestavěným Google Assistantem.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version