Mi Smart Compact Projector je nový projektor od Xiaomi

Mi Smart Compact Projector je nový projektor od Xiaomi
2020-03-26T21:05:27+02:00
• 26. 3. 2020

Zdroj: Gizmochina

Vedle Redmi Note 9S společnost Xiaomi představila také svůj chytrý kompaktní projektor. Mi Smart Compact Projector bude možné zakoupit za 429 dolarů (cca 9 971 Kč bez DPH) od 20. dubna letošního roku.

Mi Smart Compact Projector nejen do domácnosti

Mi Smart Compact Projector, který měří 150 mm x 115 mm a váží 1,3 kg, se podobá spíše bezdrátovému reproduktoru než projektoru. Je to proto, že je skutečně dvěma vestavěnými 5W reproduktory vybaven. Samotné reproduktory podporují dekódování Dolby Audio a DTS HD a používají dvoukanálové virtuální prostorové zvukové stereo.

Mi Smart Compact Projector

Zdroj: Gizmochina

Pokud jde o projektor, tak ten nabízí rozlišení Full HD, ovšem je schopen přehrávat obsah ve 4K. K promítání obsahu s průměrným jasem 500 ANSI lumenů používá čtyřkanálovou LED RGB. Pokrývá až 85 % barevného gamutu NTSC a podporuje také HDR obsah. Novinka je vybavena i vysoce citlivou kamerou pro lepší automatické zaostření, čímž je zajištěna určitá jasnost a ostrost. V případě potřeby je ale možné použít manuální motorizované zaostření.

Mi Smart Compact Projector

Zdroj: Gizmochina

Velikost projekce má poměr 1,2: 1 a promítat může do doporučené velikosti obrazovky od 60 do 120 palců. Velikost promítacího plátna ale může být ve finále nastavena mezi 40 a 200 palci. Společnost dále garantuje 30 000hodinovou výdrž LED diody, která je součástí projektoru. Smart Compact Projector je vybaven procesorem Amlogic T962-X, 2GB DDR3 RAM a 16GB eMMC flash pamětí. K dispozici je Android TV 9.0 s podporou Obchodu Play, takže zde nainstalujete všechny důležité aplikace. 

Mi Smart Compact Projector

Zdroj: Gizmochina

Projektor dále nabízí Bluetooth, 3,5mm jack konektor, port USB 2.0 a HDMI. V neposlední řadě je projektor dodáván s minimalistickým dálkovým ovladačem a vestavěným Google Assistantem.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat