Dotekomanie.cz

Logitech představil tři bezdrátové nabíječky

Logitech

Zdroj: MacRumors

Společnost Logitech tento týden představila zbrusu novou řadu POWERED. Do této řady spadají produkty s bezdrátovým nabíjením. Konkrétně jde o stojan POWERED, POWERED Pad a dokovací stanici POWERED 3v1 pro iPhone, Apple Watch a AirPods. 

Logitech má nové nabíječky

Nejzajímavější bezdrátovou nabíječkou je pochopitelně POWERED 3v1. Právě ta umožňuje současné nabíjení iPhone, Apple Watch a AirPods. Nabíjení zmíněných zařízení probíhá ve svislé poloze. Za cenu 129,99 dolarů, což je cca 3 021 Kč bez DPH, jde o velice zajímavou sestavu. Kromě toho lze nabíjet dokonce dva telefony najednou, ovšem tím ztratíte místo pro AirPods. 

Zdroj: MacRumors

Společnost Logitech si ale připravila ještě dvě bezdrátové nabíječky. Například tento stojan výrobce prodává za 59,99 dolarů (cca 1 394 Kč bez DPH). Ve své podstatě jde o jednoduché svislé řešení, díky kterému lze bezdrátově nabíjet iPhone. Samozřejmě nemusí nutně jít o telefon od Applu, ale jakékoliv jiné zařízení s podporou Qi. Nutno však podotknout, že tento kousek nepodporuje AirPods. 

Zdroj: MacRumors

Třetí novinkou pak je POWERED Wireless Charging Pad, za kterou si společnost účtuje 40 dolarů – zhruba 929 Kč bez DPH. Již na pohled je zřejmé, že se jedná o nejjednodušší bezdrátové nabíjení ze všech. Konstrukce nabíječky je ve tvaru čtverce a opět podporuje všechna zařízení s Qi.

Zdroj: MacRumors

Všechny tyto tři nové bezdrátové nabíječky lze zakoupit v černé nebo bílé barvě. Všechny také nabíjejí iPhone o rychlosti 7,5 W. Logitech dále uvádí, že se zde nachází kombinace interních tepelných senzorů a algoritmů, které jsou navrženy pro řízení teploty, čímž se zabrání přehřátí a zajistí se optimální výkon pro nejrychlejší nabíjení. Všechny tři nabíječky jsou aktuálně v prodeji na území USA a Kanady. Evropské trhy přibudou v průběhu následujících dní/týdnů.

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version