Dotekomanie.cz

Lenovo M10 Plus představen, nabízí velký displej, 4 GB RAM a další

Lenovo M10 Plus

Zdroj: Gizmochina

Společnost Lenovo právě nyní v Číně představila zbrusu nový tablet pod názvem Lenovo M10 Plus. Jedná se o pokročilejší verzi modelu M10, který byl představen už v prosinci loňského roku. Pojďme si novinku s přídavkem Plus představit.

Lenovo M10 Plus přichází na trh

Tablet Lenovo M10 Plus se chlubí 10,3palcovým displejem s rozlišením FHD, tedy 1920 x 1200 pixelů. Samotný zobrazovací panel má kolem sebe velké rámečky, ale i přesto zaobírá 87 % celé přední části. Na 10palcový tablet to není vůbec špatné. Displej také podporuje 10bodový dotek, a dokonce má certifikaci TUV Rheinland. Stejně tak nabízí dětský režim. 

Zdroj: Gizmochina

Novinka je také vybavena 64bitovým procesorem MediaTek Helio P22T, u kterého výrobce použil 12nanometrobou technologii. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 4 GB. V prodeji jsou pak dvě varianty, přičemž jedna nabízí 64GB vnitřní úložiště, druhá pak 128GB úložiště. Pokud jde o systém, M10 Plus běží na Androidu 9 Pie a není jisté, zda dorazí aktualizace na Android 10. 

Konstrukce tabletu je velmi tenká, konkrétně se bavíme o tloušťce 8,15 mm a hmotnosti 480 gramů. Uvnitř zařízení je přítomna 7 000mAh baterie. K dispozici pak jsou i dva reproduktory s podporou Dolby Atmos. 

Na přední straně se nachází 8megapixelový fotoaparát, na straně druhé zadní 13megapixelový snímač s automatickým ostřením a podporou HD videa. Tablet je pak vybaven i dětským režimem, jenž může chránit oči malých dětí a zabránit jim hrát hry po dlouhou dobu. Cena tabletu byla stanovena na 6 431 Kč bez DPH.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version