iPhone 11: zásoby pomalu a jistě dochází

iPhone 11: zásoby pomalu a jistě dochází
2020-03-11T13:40:04+02:00
• 11. 3. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

iPhone 11 byl označen jako nejprodávanější telefon s logem nakousnutého jablka, tedy alespoň minimálně za poslední čtvrtletí. Právě na tento kousek nyní Apple spoléhá a doufá, že mu pomůže hlavně na čínském trhu. Čína je pro všechny velké výrobce velice důležitým trhem. 

iPhone 11 a další telefony nejsou na skladě

Poslední roky ale na tomto trhu Apple nedominuje. Proto se nedávno rozhodl snížit ceny aktuálních vlajkových modelů, což v celkovém důsledku mělo svůj efekt – tržby se navýšily. Apple ale nesmí zapomínat ani na svůj tuzemský trh, tedy ten americký. 

Na internetu se totiž proslýchá, že firmě dochází zásoby 11ky. Konkrétně New York City může být velice brzy na suchu. Tato omezená nabídka je pravděpodobně způsobena pokračujícím šíření koronaviru. 

Zdroj: Dotekomanie.cz

Telefony skladeb dochází hlavně operátorům, kteří mají v záloze už jen hrstku modelů iPhone 11 a iPhone 11 Pro. Podle některých zaměstnanců za vším stojí nízký stav zásob a jen občasné zásilky. Navíc nikdo nemá jasnou informaci, kdy by se zásoby mohly vrátit do původního stavu.

Koronavirus tak má čím dál tím větší negativní vliv nejen na technologický trh. Už i Apple kvůli šíření viru nabádá své zaměstnance, aby pracovali z domova. Tuto pracovní možnost začínají nabízet i další firmy.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

A sakra hned beru 5 kousků – co kdyby se jeden rozbil

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat