Dotekomanie.cz

iOS 13.4 opravuje nepříjemný problém

iOS 13.4

Zdroj: MacRumors

V interním dokumentu distribuovaném autorizovaným poskytovatelům služeb Apple firma potvrdila, že někteří uživatelé iOS 13 a iPadOS 13 mohou mít velké problémy s funkcí Personal Hotspot. 

iOS 13.4 opravuje funkci Personal Hotspot

Společnost Apple přiznala, že měla problémy s vytvářením vlastního hotspotu. Tuto informaci samozřejmě potvrdila jen svým autorizovaným poskytovatelům služeb, aby se mohli připravit na zákazníky, kteří s těmito problémy v blízké budoucnosti dorazí. Celkový problém funkce Personal Hotspot byl, že se k ní uživatelé nemohli připojit nebo se od ní zařízení samo od sebe odpojilo. Uživatelé se ale setkávali také s problémy týkajících se výkonností dat. 

Zdroj: Dotekomanie

Někteří uživatelé dokonce zaznamenali první problémy s touto funkcí už v iOS 13.1.2. Jako dočasné řešení byli poskytovatelé služeb vyzváni, aby vypnuli a znovu zapnuli Personal Hotspot. Tento problém ale po několika měsících opravuje až operační systém 13.4. Společnost Apple tak doporučuje, aby uživatelé aktualizovali svůj operační systém a funkci znovu zkusili. 

Apple právě vydal iOS 13.4 a iPadOS 13.4

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version