Fitbit brzy přinese fitness náramek Charge 4

Fitbit brzy přinese fitness náramek Charge 4
2020-03-21T19:30:42+02:00
• 21. 3. 2020

Fitbit Charge 3 | Zdroj: Fitbit.com

V pořadí čtvrté pokračování produktové řady Charge hodlá kalifornská společnost Fitbit zanedlouho vypustit do oficiálního prodeje. Poslední generace byla odhalena v srpnu roku 2018, přičemž online prodejce Mobile Fun z Velké Británie si již dovolil do nabídky zařadit právě fitness náramek Charge 4. Nicméně netrvalo tomu dlouho a všechna barevná provedení byla najednou stažena ze stránek.

Očekává se zlepšení

Největším trnem v patě u 3. generace byla jednoznačně absence GPS modulu, takže pokud jste šli například běhat, tak jste si museli vzít s sebou svůj telefon pro zaznamenávání polohy. To by se mohlo konečně změnit s připravovanou novinkou. Dřívější zápis do databáze amerického úřadu FCC prozradil zvýšenou odolnost díky obdržené certifikaci IPX8, která má zajistit nepřetržitou ochranu vůči vodě.

Fitbit Charge 4 844x790x

Zdroj: Phonearena.com

Mobilní platby prostřednictvím vlastní služby Fitbit Pay půjdou rovněž uskutečňovat přes přítomnou technologii NFC. Na prodejní pulty mají dorazit tři barevné verze (Rosewood, Black, Storm Blue/Black) a k ním se ještě navíc připojí speciální edice v provedení Granite, u které o 22 dolarů (tj. cca 562 Kč) zvýší prodejní cenu. Ostatní varianty budou stát 152,99 dolarů (tj. cca 3 908 Kč).

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat