Chystá se ohebný Royole Flexpai 2

Chystá se ohebný Royole Flexpai 2
2020-03-23T19:30:10+02:00
• 23. 3. 2020

Zdroj: Royole

Pokud jde o ohebné smartphony, mnozí s humorem říkají, že prvním mobilem byl iPhone 6 od Applu. Pokud jde ale o skutečně první komerčně prodávané zařízení s ohebnou konstrukcí a flexibilním displejem je Royole Flexpai. Tato novinka předběhla Huawei, Samsung i Motorolu. Bohužel se jednalo o velmi chatrné zařízení, které se netěšilo dobré zpětné vazbě, ale i tak poměrně neznámá společnost uzmula prvenství. Nyní se chystá Royole Flexpai 2.

Royole Flexpai 2

Původně jsme se měli dočkat druhé generace ohebného smartphonu od společnosti Royole již na veletrhu MWC 2020, ale ten byl zrušen vzhledem k současné pandemii. Liu Zihong, CEO firmy Royole se nechal slyšet, že již v tomto týdnu se dočkáme druhé generace, která ponese označení Royole Flexpai 2.

Dle vyjádření máme očekávat velmi dobře vybavené zařízení, které bude poháněno procesorem Snapdragon 865.  Součástí bude podpora páté generace mobilních sítí. Můžeme jen odhadovat, že novinka bude disponovat operačními paměťmi LPDDR5 a úložištěm typu UFS 3.1.

summary 1en 936x832x

Zdroj: Royole

Bohužel nic není známo o konstrukci Royole Flexpai 2. Neví se tak, jestli bude zachována konstrukce první generace, nebo Royole vyzkouší alternativu například v podobě véčkového mobilu po vzoru Motorola Razr nebo Galaxy Z Flip (recenze).

Odhaduje se, že se Royole Flexpai 2 představí již 25. března. Tento model by měl být dostupný na globálním trhu, přičemž se má zajistit větší dostupnost.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat