Tetris pod značkou Electronic Arts končí

Tetris pod značkou Electronic Arts končí
2020-01-31T22:50:39+02:00
• 1. 2. 2020

Proslulá hra Tetris pod světoznámou značkou Electronic Arts ukončí své působení už v následujících měsících. Oficiálně to bylo oznámeno prostřednictvím oficiálního Twitter účtu Tetris Blitz, který je spravován zmiňovaným vydavatelstvím ze Spojených států. Konec se dotkne konkrétně herních titulů s názvem Tetris a Tetris Blitz. Nicméně na plnohodnotné alternativě se již pracuje a přinesou ji samotní vývojáři bez jakékoliv podpory od silné značky.

Nové možnosti na obzoru

Obě hry Tetris budou sice ukončeny přesně k 21. dubnu letošního roku, ale vývojáři hry ze studia N3TWORK plánují příchod náhrady ještě před letními prázdninami, protože dohodu s Tetris Company mají od roku 2019 uzavřenou na několik let dopředu. V současné době N3TWORK nabízí hru zdarma pro oba největší systémy v klasickém provedení bez speciálních režimů oproti variantě od Electronic Arts.

Dobrou zprávou pro mobilní hráče je, že nová hra neobsahuje žádné mikrotransakce a další nutné dokupování balíčků. Například EA si účtovalo částku kolem 5 dolarů za pouhé odstranění reklam. V měsíci červnu má dojít v oficiální podobě hra Tetris Royale, která momentálně prochází testováním a ponese se v duchu populární hry Battle Royale. Nakonec N3TWORK do budoucna počítá s uvedením několika dalších provedení hry Tetris.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat