Realme plánuje levnější model C3i

Realme plánuje levnější model C3i
2020-02-21T16:52:52+02:00
• 22. 2. 2020

Grafika: Realme

Začátkem tohoto měsíce jsme byli svědky představení modelu s označením C3 a podle nejnovějších zpráv společnost Realme v těchto dnech pracuje na levnější variantě, která může vycházet právě z poslední novinky. Zařízení je údajně vyvíjeno pod kódovým označením RMX2020, přičemž začíná postupně sbírat všechny potřebné certifikace. V konečném výsledku by telefon mohl nést název C3i.

Nevyhne se vráskám

Jestliže dáme dohromady všechny zdroje informací, tak se začíná pomalu rýsovat základní kostra chystaného modelu a naznačuje příchod cenově dostupného zástupce. Do čela mají nasadit 6,5palcový displej s FullHD rozlišením. Milovníky selfie snímků alespoň potěší 5megapixelová kamerka, kterou pravděpodobně vloží do výřezu ve tvaru padající kapky.

Z hardwarové stránky neznáme téměř žádný prvek, kromě desetijádrového procesoru MT6769 (Helio X20), který byl firmou MediaTek odhalen již před čtyřmi lety a nemusel by tedy být úplně vhodnou volbou. V zadní části můžeme vyhlížet 5 000mAh článek baterie nebo tři senzory fotoaparátu složené z 12 + 2 + 2MPx snímače.

Naopak nelze příliš očekávat podporu technologie NFC či snímač otisků prstů. V blízké budoucnosti budeme znát další podrobnosti, které určitě přinesou více světla do celé situace.

Grafika: Bluetooth SIG

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat