Realme 6i začíná o sobě dávat vědět

Realme 6i začíná o sobě dávat vědět
2020-02-28T16:53:44+02:00
• 29. 2. 2020

Zdroj: Realme.com/in

Čínská společnost Realme pomalu sbírá potřebné certifikace k novému modelu s označením 6i, přestože předchozí generace byla oficiálně odhalena teprve začátkem ledna tohoto roku. Telefon skrývající se zatím pod kódovým označením RMX2040 o sobě prozrazuje první prvky ze seznamu specifikací a chystaná novinka oproti původnímu Realme 5i bude daleko lépe vybavená.

Již brzy na pultech

Nejvíce informací prozradil certifikační proces u amerického úřadu FCC, kde byl zjištěn 5 000mAh článek baterie s podporou rychlého 18W nabíjení. Současný model umí pouze 10W nabíjení, přičemž další novinkou je přítomné USB typu C vedle 3,5mm jacku pro sluchátka. Hlavní objektiv fotoaparátu nabídne maximální rozlišení 48 MPx a tím rozhodně strčí do kapsy 12MPx snímač u Realme 5i. Dále nelze přehlédnout ani LED blesk nebo snímač otisků prstů.

Výpis uzavírá softwarová platforma ColorOS ve verzi 7.0, funkce dual-SIM, podpora LTE sítí, Bluetooth 5.0. Stejné rozměry konstrukce naznačují nasazení totožného 6,52palcového displeje s HD+ rozlišením a „Waterdrop“ vyřezem. Opět by mělo jít o cenově dostupného zástupce, který bude k dispozici ve více barevných variantách než předchůdce. Datum představení či prodejní cena není do dnešního dne upřesněna.

Zdroj obrázků: FCCID.io

Zdroje: gsmarena.com, fccid.io

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat