Motorola Edge+ se představí příští týden aktualizováno

Motorola Edge+ se představí příští týden [aktualizováno]
2020-04-13T18:00:36+02:00
• 13. 4. 2020

Zdroj: @evleaks

2

Aktualizováno 13. 4.

Již nyní víme, že Motorola chystá top model Motorola Edge+, ale kromě toho se připravuje model střední třídy Motorola Edge. Společnost nyní zveřejnila upoutávku na 22. dubna, kdy dojde na představení novinek. Konkrétně k uvedení dojde v 18:00 našeho času.

ezgif 1 6aa77a4f3897 480x270x

Zdroj: Motorola

Aktualizováno 17. 3.

Zatím jsme měli k dispozici jen neoficiální rendery nadcházejícího top modelu od Motoroly. Ty byly vytvořeny na základě uniklých schémat. Nyní ale máme k dispozici rendery od Evana Blasse (@evlekas), které zřejmě ukazují finální podobu.

ETSiCJ1WoAIOQaP 1000x1000x ETSiCJ1XQAAztEe 1000x1000x

Zdroj: @evlekas

Díky těmto renderům se potvrzuje použití 108MPx foťáku na zadní straně. Podle všeho to vypadá, že novinka nebude mít k dispozici konektor pro sluchátka a vše bude řešeno skrze USB C.

Také se chystá Motorola Edge, model střední třídy

ETSpjGxWsAER3WF 932x1060x ETSplCOXsAELE2A 919x1062x

Zdroj: @evlekas

Aktualizováno 10. 3.

Po pár dnech zde máme další úniky kolem nadcházejícího top modelu od Motoroly. Dokonce díky americkému úřadu FCC se ukazuje logo samotného mobilu.

ESsDBjXWoAEA3Rw 412x198x

Zdroj: @MishaalRahman

Kromě toho se dozvídáme, že novinka bude podporovat 5G sítě, konkrétně NR n260 (37GHz~40GHz) a NR n261 (27.5GHz~28.35GHz). V rámci základní výbavy Edge Plus nabídne 90Hz Full HD displej, Snapdragon 865 a 12 GB RAM. Baterie by měla pokořit hranici 5000 mAh. Hlavní foťák na zadní straně má nabídnout 108MPx senzor, přičemž zde budu ještě dva další, zřejmě se zoomem a možností širokoúhlých záberů.

Aktualizováno 5. 3.

Za poslední dobu jsme se dočkali několika novinek od společnosti Motorola, nejnovější mobil se jmenuje Moto G8. Delší dobu se ale spekuluje o top modelu, který by měl nést označení Motorola Edge Plus, případně Edge+. Očekávali jsme představení již v únoru, ale zřejmě si budeme muset ještě nějakou chvíli počkat.

Mezitím se ale konečně Motorola Edge Plus ukazuje v plné kráse, byť prostřednictvím neoficiálních renderů. Ty byly vytvořeny na základě uniklých schémat. Stojí za nimi @OnLeaks, který má za sebou již mnoho povedených úniků, takže můžeme věřit, že novinka bude skutečně vypadat tak, jak se ukazuje na obrázcích níže.

Zdroj: pricebaba.com

Název mobilu odpovídá použitému designu, strany displeje budou zakřiveny. Otázkou je, jestli otvor pro přední kameru bude skutečně tak miniaturní, jak se ukazuje. Na obrázku níže si můžete všimnout, že horní a spodní strana mobilu není zcela plochá ani vyboulená, spíše naopak.

Zdroj: pricebaba.com

Spekuluje se o použití 90Hz Full HD+ panelu, přičemž o výkon se má starat Snapdragon 865 s podporou 5G sítí. Otázkou je, co mobil nabídne v oblasti fotografických schopností. Ví se o třech senzorech na zadní straně, ale jaké budou mít parametry, zatím nevíme.

Zdroj: pricebaba.com

Původní článek 1. 2.

Společnost Motorola chystá po delší odmlce zařadit nový telefon do nejvyššího patra v portfoliu a za prvním únikem informací stojí známý benchmark Geekbench, v jehož databázi byl objeven model s názvem Edge Plus. To by také měl být jeho finální název. Značka v rukách čínské firmy Lenovo má už naplánovanou tiskovou konferenci pro celosvětová média, kde se ke všemu vícero zařízení dočká oficiálního představení.

Plný očekávání

Ze zveřejněného výpisu je modelu Edge Plus připisován zatím neznámý procesor od Qualcommu s osmi jádry pod kapotou, která běží pod taktovací frekvencí 1,8 GHz a k nim ještě připojí 12GB operační paměť RAM. Samozřejmostí bude operační systém Android v nejnovější verzi 10.

V kuloárech se konkrétně hovoří o osmijádrovém procesoru Snapdragon 865 s podporou 5G sítí, součástí zakřiveného displeje od Samsungu bude proděravěný otvor pro selfie kamerku a první kusy začnou prodávat přes mobilního operátora Verizon ze Spojených států.

Vzpomínaná akce pro média proběhne 23. února od 19:00 hod., a to je přesně den před oficiálním startem dalšího ročníku veletrhu spotřební elektroniky MWC v Barceloně. Vedle žhavé novinky Edge Plus poprvé světlo světa spatří trojice Moto G8, G8 Power a G Stylus.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com, pricebaba.com, androidauthority.com, gsmarena.com, twitter.com, neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Peter Glezl

2. 2. 2020, 0:12

Vlajkový model to už chtělo…Jsem zvědavý.😊

Martin Jeřábek

VIP 1. 2. 2020, 11:32

Takže už nebude Samsung Galaxy edge plus ale Motorola edge plus 😂

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat