Dotekomanie.cz

LG V60 ThinQ na prvním marketingovém obrázku [aktualizováno]

Aktualizováno 8. 2.

Evan Blass je znám díky únikům zařízení, které se teprve chystají. Tentokrát se nám nabízí pohled na obrázek z marketingových materiálů k modelu LG V60 ThinQ. Sice byste si mohli myslet, že novinka bude mít transparentní záda, ale nebude tomu tak. Jedná se jen o ukázku konstrukce nového modelu.

Díky ale tomuto úniku můžeme vypozorovat například kapacitu baterie, která bude 5000 mAh. K dispozici budou čtyři mikrofony, takže lze předpokládat, že LG zapracovalo na nahrávání zvuku zejména u videa. Možná se nabídne prostorové nahrávání. Dále si lze všimnout jen jednoho vypínacího tlačítka, ale nelze jednoznačně tvrdit, že zde nebudou fyzická pro ovládání hlasitosti. Z uspořádání hardwaru můžeme soudit, že bude použita čtečka otisků prstů v displeji, pravděpodobně optická.

Na další informace si budeme muset počkat. Jestli se vám podaří rozeznat další technologii nebo vlastnost z obrázku, napište nám do komentářů.

Původní článek 2. 1.

Jedna z největších světových mobilních akcí MWC tu bude za více než dva měsíce. To ale neznamená, že bychom se nedozvídali o tom, co dané společnosti v únoru představí. Podle všeho se zdá, že například společnost LG má v plánu představit svůj nový smartphone pod názvem V60 ThinQ s duálním displejem a 5G podporou. 

LG V60 ThinQ nabídne dvě velké novinky

Bohužel prozatím nebylo poskytnuto mnoho podrobností o zařízení, ovšem podle analytiků se očekává, že LG představí nový model na konferenci MWC 2020. Kromě toho by novinka měla nabízet podporu 5G sítí, díky čemuž bude společnost držet krok s konkurenčním Samsungem. Dále se předpokládá, že firma zvýší produkční výrobu a začne dodávat na další trhy, včetně Jižní Koreje, Japonska a USA. 

LG V50 ThinQ

Další zajímavou spekulací je, že zařízení má dorazit s příslušenstvím pro druhý displej. V praxi by vám pak toto zařízení nabídlo duální obrazovku. V60 ThinQ tak pravděpodobně bude dodáván s vylepšenou skládací konstrukcí, protože předchozí verze používala technologii „free stop hinge“.

Samozřejmě můžeme očekávat příchod velkého 6,4palcového OLED panelu. Srdcem celého telefonu by měl být procesor Snapdragon 855. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 6 GB. K dispozici má být i vnitřní 128GB úložiště pro soukromá data. 

Zdroje: androidcommunity.com, twitter.com

Exit mobile version