Dotekomanie.cz

LG Q51 je nový přírůstek do nižší třídy

LG Q51

Foto: LG

Jihokorejská společnost LG představila nedávno několik modelů LG K61, K51S, K41S a W10 Alpha. Jedná se o mobily nanejvýš střední třídy, přičemž nyní zde máme další přírůstek v podobě LG Q51, který taktéž zapadá do nižších řad, čemuž odpovídají specifikace i cena.

LG Q51

Společnost si drží poměrně jednoduchou designovou koncepci mobilů, což je znát zejména na zadní straně. LG totiž většinou neumisťuje do nějakého výstupku a splývají s povrchem. Ani tentokrát tomu není jinak. LG Q51 nabízí celkem tři foťáky, kde hlavní má 13 MPx, širokoúhlý pak nabízí 5 MPx a k dispozici je i 2MPx senzor pro určená hloubky ostrosti.

Grafika: LG

LG Q51 taktéž prošlo vojenskou certifikací MIL-STD-810G, takže mobil vydrží trochu drsnější zacházení, respektive mu nevadí náročnější prostředí, ale není zde voděodolnost. Displej má pouze HD+ rozlišení a o výkon se stará procesor Helio P22 od společnosti Mediatek.

Kapacita baterie se zastavila na hodnotě 4000 mAh. Vzhledem k ostatnímu hardwaru může mobil poskytovat celkem slušnou výdrž na jedno nabití. Mezi bonusovými funkcemi jde najít Google Assistant tlačítko nebo podpora DTS:X 7.1.

Specifikace

Novinka se prvně začne prodávat v domovské zemi přibližně za cenu 6 100 Kč. Zatím si budeme muset počkat na informace od české zastoupení, kdy a za kolik se bude prodávat u nás.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version