Dotekomanie.cz

LG představilo ještě levnější LG W10 Alpha

Vzhledem k tomu, že veletrh MWC byl pro tento rok zrušen kvůli epidemii koronaviru, společnosti představují nové smartphony po svém. LG již uvedl tři novinky v rámci série K, ale jak se ukazuje, k uvedení toho má výrobce více. Nečekejte top model, i tentokrát jde o levnější smartphone, tedy nejlevnější. Novinka se jmenuje LG W10 Alpha a jedná se o osekanou verzi modelu LG W10 z června minulého roku.

LG W10 Alpha

Jak již bylo napsáno, novinka LG W10 Alpha patří mezi ty nejzákladnější smartphony v rámci nového portfólia společnosti LG. Netřeba zde hledat bonusové funkce, jako je třeba odolnost, vyšší kvalitu zvuku a podobně. Dokonce zde chybí čtečka otisků prstů a nabízí se jen ověření pomocí obličeje, kde se využije jen jedna přední kamera, takže se nejedná o nějak bezpečný typ ověření.

LG W10 Alpha je spíše menší mobil, byť úhlopříčka je 5,71 palců. O výkon se zde stará osmijádrový procesor od společnosti Unisoc. Ten má k dispozici 3 GB operační paměti a pro data poslouží 32GB prostor. K dispozici je starší Android 9 a baterie má kapacitu 3450 mAh.

Specifikace

LG W10 Alpha míří na trh za cenu v přečtu 3 200 Kč. Otázkou je, jestli je za takovou částku vůbec prodejný, jelikož v této hladině se dají najít vybavenější modely od Honoru nebo Xiaomi.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version