Lenovo Legion bude mít netradičně umístěnou kameru aktualizováno

Lenovo Legion bude mít netradičně umístěnou kameru [aktualizováno]
2020-05-05T16:30:47+02:00
• 5. 5. 2020

Zdroj: pocketnow.com

5

Aktualizováno 5. 5.

Lenovo neskrývá, že chystá herní smartphone Legion, dokonce máme očekávat 90W nabíjení. Mezitím ale unikají další specifikace. Například displej bude mít 144Hz obnovovací frekvenci. Můžeme očekávat ty nejlepší specifikace, ale něčím se bude skutečně lišit od ostatních herních mobilů. V první řadě nabídne výsuvnou kameru, ale ne na horní straně, jak byste očekávali. Mechanismus bude na boční straně. Zřejmě kvůli živému streamování.

gsmarena 002 1200x522x gsmarena 003 1200x516x

gsmarena 001 727x314x

Zdroj: gsmarena.com

Jak je vidět, i zadní sestava kamer je trochu zvláštně umístěná. Minimálně jede USB C konektor bude na boční straně, aby se mobil pohodlně nabíjel i během hraní her. Lenovo se tedy zřejmě vydává cestou netradičního designu a umístění prvků. Vše ale bude záležet na dostupnosti a ceně.

Aktualizováno 13. 4.

Herní smartphone Lenovo Legion se zřejmě bude vyjímat na celosvětovém trhu, jelikož by se mělo nabídnout 90W nabíjení. Do této chvíle jste na trhu mohli najít mobil s 65W nabíjením, ale zřejmě bude tato hranice překonána.

Lenovo Legion 90W wireless charging 2 690x1438x

Zdroj: gizmochina.com

Jedná se o skutečně velkou hodnotu a běžná mobilní baterie by něco takového nevydržela, zejména při dlouhodobém používání. S největší pravděpodobností zde bude použita podobná technologie jako u Realme X2 Pro (recenze), kde je sice 65W nabíjení, ale mobil jako takový má dvě baterie, které se nabíjí paralelně. U Lenovo Legion možná budou i tři baterie, aby se mohlo dosáhnout na takové nabíjení.

Aktualizováno 18. 3.

Objevují se další informace kolem nadcházejícího herního smartphonu Lenovo Legion, který by měl být vybaven procesorem Snapdragon 865. Údajně bude podporovat 55W nabíjení skrze USB C, přičemž nabídne nejmodernější paměti LPDDR5 a pravděpodobně úložiště typu UFS 3.1. Nyní se dozvídáme, že k samotnému smartphonu půjde dokoupit i příslušenství, případně bude k dispozici vše v rámci speciální edice.

legion 1501x813x

Zdroj: pocketnow.com

Sice se objevil obrázek ukazující kompletní nabídku, ale nelze s jistotou tvrdit, jestli se jedná o uniklý marketingový materiál. Na druhou stranu potvrzuje případné příslušenství. Uživatelé by měli mít k dispozici ochranný obal, speciální kryt, u kterého není známo, pro co bude, a herní ovladače připojitelné na strany mobilu. Kromě toho se máme dočkat bezdrátových sluchátek.

Lze si také všimnout, že Lenovo Legion nabídne trochu netradičně umístěné foťáky, které budou více ve středu zad. Zatím není přesně známo, kdy dojde k odhalení.

Původní článek 18. 2.

Do herního průmyslu hodlá v tomto roce vstoupit společnost Lenovo, která připravuje úhlavního konkurenta pro telefony známé jako Black Shark, Red Magic, ROG nebo Razer. Za posledním únikem stojí benchmarková databáze AnTuTu, kde byl zaznamenán rekordní výsledek a část důležitých informací prozradil také samotný výrobce z Číny. V každém případě mobilní novinka v oficiální podobě ponese název Legion.

Jenom to nejlepší

Příspěvek zveřejněný na sociální síti Sina Weibo telefonu připisuje výsledek v AnTuTu přes 600 000 bodů, což může zvládnout leda s řadou vylepšení, které navážou k osmijádrovému procesoru Snapdragon 865 od Qualcomm. Slogan „Game On“ v jednom marketingovém snímku jednoznačně potvrzuje přípravy herního modelu. Kromě nadstandardního hardwaru lze očekávat prodlouženou výdrž baterie či chladicí systém pro dlouhé hodiny hraní.

Zdroj: gsmarena.com

Po vzoru ostatních zařízení ještě mohou získat podporu sítí 5. generace, nový standard WiFi 6, operační paměť RAM typu LPDDR5 či interní úložiště typu UFS 3.0/3.1. Operační systém Android v nejnovější verzi zřejmě nenechají v čisté podobě a nasadí několik vylepšení pro maximální zážitek z hraní. Nakonec datum oficiálního vydání není doposud známo, ale už následující týdny by mohly všechno upřesnit.

Zdroje: gsmarena.com, pocketnow.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Zakousnu CZ

5. 5. 2020, 16:55

90W nabíjení… Kolik cyklů to snese? 50? a pak baterii vyměnit?

Přemysl Vaculík

VIP 5. 5. 2020, 18:45

Ono je možné, že to bude mít tři baterie, kde každá bude nabíjena 30 W, přičemž nabíječka bude mít 90 W.

SticklerStickleru

18. 2. 2020, 10:09

No trosku jsem si ten vzhled zezadu predstavoval jinak… :D
No uvidime..

Martin Jeřábek

VIP 18. 2. 2020, 12:01

To není Legion :D to jest Z6 Pro.

Petr Štěpánek

18. 2. 2020, 10:08

Jak ty telefony mohli dřív fungovat. Muj první Samsung Galaxy Note měl něco kolem 10000 a to jsem si myslel jaký je to dělo :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat