iPhone 11 se stal nejprodávanějším modelem

iPhone 11 se stal nejprodávanějším modelem
2020-02-01T15:00:50+02:00
• 1. 2. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple odhalila ve své finanční zprávě informace o tom, jak se v prvním čtvrtletí letošního roku prodávaly jednotlivé iPhony. Tim Cook prozradil, že iPhone 11 se během tří měsíců stal nejprodávanějším modelem tohoto technologického giganta. 

iPhone 11 králem mezi „jablíčky“

Podle Tima Cooka se letošní nejlevnější model stal nejprodávanějším telefonem firmy Apple, a to dokonce každý týden v průběhu prvního čtvrtletí letošního roku. Tento kousek dokonce porazil i vlajkový model iPhone 11 Pro a staršího bratříčka iPhone XR, který je ještě levnější.

iPhone 11

Přesná prodejní čísla firma pochopitelně nesdílela, ovšem je jasné, že letošní „jedenáctka“ se stala nejlépe prodávaným modelem vůbec, tedy alespoň v rámci tříměsíčního vánočního období. Konkrétně tento model se skvělých výsledků dočkal hned z několika možných důvodů. Jednoznačně si své uživatele získal svou nízkou cenou a také poměrem cena/výkon. Dále Apple zapracoval také na speciálním zahraničním programu, prostřednictvím kterého si uživatelé starších modelů mohou nechat provést výměnu za nové. 

Tim Cook také prohlásil, že dalším X faktorem je Apple Car pro iPhone. Právě tato novinka měla způsobit nárůst prodejů. Zapomenout nemůžeme ani na čínský trh, na kterém byl iPhone 11 mimořádně populární. Během čtvrtletí se zde nové telefony Applu staly jedny z nejprodávanějších. Uvidíme, jak si Apple povede v následujícím čtvrtletí.

Zdroj: ww.9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat