iOS 13.4 opět blíže k vydání, Apple uvolnil druhou betu

iOS 13.4 opět blíže k vydání, Apple uvolnil druhou betu
2020-02-22T16:30:42+02:00
• 22. 2. 2020

Zdroj: 9to5mac

Společnost Apple vydala novou beta verzi připravovaného operačního systému iOS 13.4. V pořadí se jedná již o druhou vývojářskou verzi, kterou firma vydala. Ta první byla zveřejněna zhruba před dvěma týdny. )

iOS 13.4 nabídne zajímavé funkcionality

Apple i nadále pracuje na vylaďování všech funkcí, které budou ve finálním iOS 13.4 dostupné. Jednou z největších novinek v rámci operačním systému bude zcela přepracovaný Toolbar v aplikaci Mail. Nově se tak dočká i možnosti označení a rychlého přístupu do jednotlivých složek. Aktuálně Toolbar nabízí jen ikony pro odpovědi a smazání. V rámci tohoto systému bychom se měli také dočkat dlouho slíbeného sdílení složek pomocí služby iCloud. V praxi by tak složky mohly fungovat na podobném principu, jako například v případě Dropboxu či Google Disk. 

iOS 13.4

Zdroj: MacRumors

Novinky se ale dočkají také samotní vývojáři. Ti totiž budou moci nastavit odemknout své placené aplikace na všech platformách. Abych vše uvedl na pravou míru, pokud vývojář bude mít placenou aplikaci na iOS a macOS, bude moci nastavit, že při nákupu jedné z nich bude aplikace odemknuta na všech platformách. V praxi tak uživatel nebude muset jednu aplikaci kupovat vícekrát. 

Zapomenout zmínit nesmím ani nové Memoji, které se ve verzi 13.4 objeví. Konkrétně by mělo být k dispozici hned devět Memoji. Objeví se zde obličej se srdíčky, oslavující obličej, prosící obličej a tak dále. Že Apple pracuje na novém zařízení nasvědčuje i CarKey API. Díky němu totiž v novém iOS 13.4 bude možné nahrát bezkontaktní klíče od automobilu. Pomocí iPhonu pak bude možné automobil nastartovat. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat