Instagram nově nabízí kategorie sledovaných

Instagram nově nabízí kategorie sledovaných
2020-02-06T19:47:22+02:00
• 7. 2. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

V říjnu minulého roku jsme se dozvěděli o chystané novince v rámci aplikace Instagram, která by mohla napomoci s vytříděním těch, které sledujete. Po několika měsících jsme se dočkali a společnost oficiálně oznámila dostupnost, přičemž nová funkce je již nyní k dispozici v aplikacích pro Android a iOS.

Instagram a koho už nesledovat

V aplikací Instagram se nabízí možnost procházení těch, které sledujete, ale není zde jakákoliv možnost třídění. To se dnešním dnem mění. Pokud jste v této části aplikace nikdy nebyli, naleznete zde možnost setřídění všech sledovaných podle toho, od kdy je sledujete. Nabízí se tři možnosti – výchozí, nejnovější a nejstarší.

Významnější novinkou jsou ale nové dvě kategorie. Jedna zobrazuje uživatelské účty, s kterými máte nejméně interakcí. Na druhou stranu se nabízí opak v podobě kategorie Nejzobrazovanější v kanálu. Obě tak nabízí možnost náhledu, kdo je nejaktivnější, nebo s kým máte nejméně společného.

Z jednoho úhlu pohledu se dá novinka brát tak, že vybízí k větší interakci. Na druhou stranu se ale nabízí přehled takových uživatelských účtů, které již nemusíte zbytečně sledovat. Záleží na vás, jak k novince přistoupíte.

Sice jsme se dočkali dvou kategorií, ale v dohledné době se možná objeví ještě další kategorie, které budou tématicky zacílené. Instagram se tedy pokusí seskupit účty, které sledujete, podle nějakého tématu. Kdy se tato novinka objeví, zatím nevíme.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat