Huawei chystá chytrou tabuli do firem

Huawei chystá chytrou tabuli do firem
2020-02-27T20:06:10+02:00
• 28. 2. 2020

Zdroj: Futurecdn.net

Zkušenosti z chytrých televizorů Vision TV hodlá více využít společnost Huawei. Na veřejnost se totiž začínají dostávat první informace, které přibližují práce kolem chytré tabule pro podniková řešení. Čínský výrobce by chtěl konkurovat nejen obdobnému zařízení s názvem Surface Hub 2S Whiteboard od Microsoftu. Nová modelová řada může částečně využívat hardwarové základy z již dostupných televizorů.

Maximální efektivita při práci

Přestože prozatím neznáme žádné prvky výbavy, tak alespoň zveřejněná video upoutávka jasně naznačuje, jakým směrem se Huawei chce vydat. Především se mají zaměřit na týmové nápady, vzdálenou spolupráci, podnikové aplikace a chytré interakce. Zařízení bude přenosné mezi místnostmi díky kolečkům a jednoduché konstrukci. Vlastní softwarové rozhraní HarmonyOS půjde ovládat přes dotykovou obrazovku.

Zdroj: Gizmochina.com, Grafika: Huawei

Zdroj: Gizmochina.com, Grafika: Huawei

Funkci, jako je týmová telekonference, doplní o bezproblémové zrcadlení obsahu napříč všemi zařízeními (chytrý telefon, tablet, notebook, PC). Z televizorů Vision TV by mohli využit tří velikostí obrazovky (55, 65, 75 palců), 65Wattový reproduktor nebo vyskakovací video kamerku s podporou FullHD záznamů.

Nakonec s nástupem síťové 5G technologie nemůžeme vyloučit ani její podporu a připojí se k Bluetooth 5.0, HDMI 2.0, USB 3.0 či dvoupásmovému WiFi připojení včetně 5GHz pásma. Bližší podrobnosti budou známy v nejbližších týdnech.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat