Apple má představit menší bezdrátovou nabíječku ještě tento rok

Apple má představit menší bezdrátovou nabíječku ještě tento rok
2020-02-03T11:33:06+02:00
• 3. 2. 2020

Nejnovější spekulace předpovídají zcela nové produkty společnosti Apple již v první polovině letošního roku. Kromě již známého nástupce iPhonu 8 se máme údajně dočkat bezdrátové nabíječky a také chytrého štítku pro lokalizaci vašich věcí. Nové informace poskytl známý a vcelku spolehlivý analytik Ming-Chi Kuo. Ten také dále varuje, že koronavirus může některé produkty zpozdit.

Menší bezdrátová nabíječka v přípravě

Chytrý štítek pro lokalizaci vašich věcí se bude pravděpodobně jmenovat AirTag. Využívat bude ultra-širokopásmový přenos, který podporují nejnovější iPhony 11 díky čipu U1. Díky tomu bude možné přesně lokalizovat AirTag, který můžete mít třeba na klíčích nebo na batohu. Zmínky o AirTagu už byly nalezeny také vloni na podzim v kódu systému iOS. Takový AirTag by mohl vypadat podobně jako třeba Tile na obrázku níže, který má podobnou funkcionalitu.

Další novinkou má být bezdrátová nabíječka. Apple již v minulosti představil AirPower, což byla bezdrátová podložka, která měla nabíjet současně až tři zařízení. Ta se ale do prodeje nikdy nedostala a americký výrobce po několika měsících oznámil její zrušení. Nová verze bezdrátové nabíječky má být menší a podporovat standard Qi.

Nakonec má možná dojít také k představení nových velkých sluchátek přímo od Applu. Můžou být podobné již představeným Beats Solo Pro, tedy oproti AirPods mají být přes celé uši. Nástupce iPhonu 8 pod označením iPhone SE 2 nebo iPhone 9 je pak již téměř jistotou. K představení by mohlo dojít už za měsíc v březnu. Jestli však stihne všechny produkty Apple připravit včas, je otázkou, jelikož koronavirus prý může negativně ovlivnit produkci v čínských továrnách.

Zdroj: ww.9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat