Dotekomanie.cz

Apple kvůli koronaviru opozdil svou měsíční výzvu

Koronavirus

Každý rok v únoru pořádá společnost Apple celofiremní výzvu pro všechny své zaměstnance. Ta probíhá ve všech obchodních a maloobchodních kancelářích po celém světě. Zaměstnanci mají za úkol uzavřít všechny tři své kroužky aktivity na chytrých hodinkách Apple Watch. Tyto kroužky musí uzavírat každý den po dobu jednoho měsíce a ti, kteří jsou úspěšní, získají speciální odměnu. 

Apple byl donucen svou ojedinělou výzvu pozastavit

Výzva společnosti Apple, která je určena pro letošní únor, byla zpožděna kvůli vypuknutí koronaviru na území Číny a následném uzavření prodejen. V současné době firma uzavřela všechny obchody, firemní kanceláře a kontaktní centra v Číně ve snaze zabránit šíření viru, který je nyní prohlášen za celosvětovou zdravotní hrozbu. 

Apple tento týden musel rozeslat zaměstnancům následující e-mail, ve kterém je informuje o zpoždění:

„Výzva 2020 Close Your Rings Challenge je jednou z těch vzácných příležitostí, jak přivést členy týmu a kolegy z celého světa je společnému účelu, tedy uzavřít všechny své kroužky, získat body a bavit se. Vzhledem k tomu, že v současné době je v Číně uzavřeno několik našich kanceláří a obchodů a někteří členové našeho týmu se nemohou soutěže zúčastnit, rozhodli jsme se výzvu odložit. V tuto chvíli tedy bude naše výzva z aplikace odstraněna. Jakmile budeme mít nové datum zahájení soutěže, budeme vás o tom informovat.“

Maloobchodní a firemní pobočky Applu v Číně budou znovu otevřeny 9. února. S největší pravděpodobností tak bude výzva zahájena v tento den. I když Apple se může rozhodnout ještě nějakou chvíli počkat, než virus úplně zmizí. 

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version