Apple kvůli koronaviru opozdil svou měsíční výzvu

Apple kvůli koronaviru opozdil svou měsíční výzvu
2020-02-06T16:30:28+02:00
• 6. 2. 2020

Každý rok v únoru pořádá společnost Apple celofiremní výzvu pro všechny své zaměstnance. Ta probíhá ve všech obchodních a maloobchodních kancelářích po celém světě. Zaměstnanci mají za úkol uzavřít všechny tři své kroužky aktivity na chytrých hodinkách Apple Watch. Tyto kroužky musí uzavírat každý den po dobu jednoho měsíce a ti, kteří jsou úspěšní, získají speciální odměnu. 

Apple byl donucen svou ojedinělou výzvu pozastavit

Výzva společnosti Apple, která je určena pro letošní únor, byla zpožděna kvůli vypuknutí koronaviru na území Číny a následném uzavření prodejen. V současné době firma uzavřela všechny obchody, firemní kanceláře a kontaktní centra v Číně ve snaze zabránit šíření viru, který je nyní prohlášen za celosvětovou zdravotní hrozbu. 

Apple

Apple tento týden musel rozeslat zaměstnancům následující e-mail, ve kterém je informuje o zpoždění:

„Výzva 2020 Close Your Rings Challenge je jednou z těch vzácných příležitostí, jak přivést členy týmu a kolegy z celého světa je společnému účelu, tedy uzavřít všechny své kroužky, získat body a bavit se. Vzhledem k tomu, že v současné době je v Číně uzavřeno několik našich kanceláří a obchodů a někteří členové našeho týmu se nemohou soutěže zúčastnit, rozhodli jsme se výzvu odložit. V tuto chvíli tedy bude naše výzva z aplikace odstraněna. Jakmile budeme mít nové datum zahájení soutěže, budeme vás o tom informovat.“

Maloobchodní a firemní pobočky Applu v Číně budou znovu otevřeny 9. února. S největší pravděpodobností tak bude výzva zahájena v tento den. I když Apple se může rozhodnout ještě nějakou chvíli počkat, než virus úplně zmizí. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat