AirPods Pro Lite mohou skutečně dorazit

AirPods Pro Lite mohou skutečně dorazit
2020-02-22T18:00:33+02:00
• 22. 2. 2020

Foto: macrumors.com

3

Podle tchajwanských médií se zdá, že společnost Apple pracuje na zbrusu nové verze AirPods Pro Lite. Nebude se ale jednat o druhou generaci, nýbrž o odlehčený model současných bezdrátových sluchátek. 

AirPods Pro Lite nedorazí dříve než koncem roku

Nedávno jsme vás o této skutečnosti informovali, tedy že Apple na levnějších AirPods Pro pracuje. Nyní tuto informaci potvrdily také firmy starající se o dodávky komponent pro údajné AirPods Pro Lite. 

AirPods Pro Lite

Foto: macrumors.com

Tato sluchátka by měla nabídnout levnější vstupenku do řady AirPods Pro. Na kterých částech ale společnost bude šetřit je prozatím neznámo. Je dost možné, že sluchátka budou ochuzena o některé klíčové funkce, jako je noise cancelling a podobně. Navíc je velmi nepravděpodobné, že by hromadná výroba začala do konce druhého čtvrtletí letošního roku, a to kvůli rozšíření koronaviru v Číně. 

Celkově jsou detaily ohledně těchto sluchátek velmi liché. Zahraniční média však uvádí, že tato levnější varianta skutečně nabídne stejný zvuk, design a kvalitu jako klasický model, ovšem bez zmíněného rušení okolního hluku (noise cancelling).

Vzhledem k tomu, že původní zprávu zveřejnil server DigiTimes, je třeba se mít na pozoru a spekulace brát s rezervou. Samozřejmě jak se bude čas eventuální výroby blížit, spekulace budou sílit. Pokud se objeví nějaké klíčové novinky, budeme vás o tom jistě informovat na našem webu.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 23. 2. 2020, 16:03

Tak nevím kdo bych chtěl už tak ochuzená sluchátka chtít ještě horší? 😂 Airprdy jsou bída, a na klasické sluchátka to nemá.

Hakus von Tyros

22. 2. 2020, 21:04

Paráda.
Já ale kupuji Samsung.

Zdeněk Koutský

VIP 23. 2. 2020, 12:11

Čistě kvůli tomu, že máte Android nebo je v tom něco jiného?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat