TravelMate P6 od Aceru se bude hodit náročným uživatelům na dlouhé cestování CES

TravelMate P6 od Aceru se bude hodit náročným uživatelům na dlouhé cestování [CES]
2020-01-11T11:30:32+02:00
• 11. 1. 2020

Acer na technologickém veletrhu CES v Las Vegas představil odolný notebook stvořený jako cestovní společník pro náročné uživatele. Nabídne kromě skvělých parametrů i ochranu proti poškození nazvanou MIL-STD 810G. Displej má rozměr 14″ a tloušťce 1,6 cm má tak menší rozměry, navíc má vydržet až 23 hodin práce na baterii a váží pouhých 1,1 kilogramu, takže dokonale splňuje požadavek pro snadný přenos a kompatibilitu. S cenovkou pod 30 000 Kč jde o velice zajímavý kousek. Model TravelMate P6 je pokračovatelem této řady splňující vysoké nároky na přenosné notebooky pro náročné zákazníky.

Nadupané parametry pro cestování

TravelMate P6

„Nový Windows 10 Pro notebook je vybaven procesorem Intel Core i7 desáté generace, až 24 GB paměti DDR4, až grafikou NVIDIA® GeForce® MX250 a až 1TB HDD nebo rychlým PCIe Gen 3 x4 SSD využívajícím technologii NVMe pro urychlení úpravy velkých tabulek a vytváření prezentací. TravelMate P6 usnadňuje sdílení a spolupráci díky konstrukci s panty umožňujícími otevření víka až do úhlu 180°, díky čemuž lze displej položit zcela naplocho a sdílet tak obraz s ostatními,“ řekl Josh Newman, viceprezident skupiny Client Computing Group společnosti Intel.

Na CES bylo též oznámeno, že TravelMate P6 z roku 2020 má schopnost nabít 4 články baterie na polovinu kapacity za pouhých 45 minut. Dokonce nabídne i možnost eSIM, a tedy i připojení ke 4G. Acer se zaměřil i na posílení fyzické výdrže notebooku, dokáže tak přežít nárazy během letištní kontroly, náhodné pády či další nehody. Další testy kontrolují odolnost notebooku vůči dešti, vlhkosti a extrémním teplotám. Počítač má i zabezpečení pomocí otisku prstu či snímání obličeje. Cenově se bude pohybovat kolem 30 000 Kč a k dispozici bude na našem trhu v průběhu měsíce února.

Zdroje: ,

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat