Samsung rozšíří řadu Galaxy M o 3 novinky

Samsung rozšíří řadu Galaxy M o 3 novinky
2020-01-06T06:45:21+02:00
• 6. 1. 2020

Společnost Samsung začíná ladit plány pro letošní rok a na veřejnost se dostávají další informace týkající se prvních tří telefonů, které zamíří do produktové řady Galaxy M. Podle prvních spekulací budou zařízení patřit do segmentu střední třídy, kde je čeká spousta obdobně vybavených konkurentů. Zatímco o modelu Galaxy M31 jsme již nedávno slyšeli, tak nově si o pozornost také říkají novinky s označením M21 a M11.

Bez velkých očekávání

Galaxy M21 ukrytý zatím pod kódovým označením SM-M215F bude k dispozici ve dvou různých velikostech úložiště (64 / 128 GB). Následně uvnitř se mohou nacházet tři objektivy fotoaparátu a osmijádrový procesor Exynos 9609/10/11. Oproti ostatním zástupcům nabídne zelené provedení.

Galaxy M11 jako jediný vynikne fialovou verzí, nebo pouze Galaxy M31 pořídíte v červeném provedení. Černá a modrá barva zůstává u všech modelů zachována. Trio telefonů má ještě obdržet proděravený otvor pro přední kamerku v přední části či operační systém Android 10/Q doplněný o platformu One UI ve verzi 2.0.

Nakonec pokud jihokorejský výrobce bude chtít dodržet harmonogram jako u poslední generace, tak zařízení dorazí v následujícím pořadí Galaxy M11 (leden), Galaxy M31 (února) a Galaxy 21 (březen).

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat