Dotekomanie.cz

Razer představil mobilní herní ovladač Kishi podporující všechna zařízení [CES]

Mobilní herní ovladače nejsou na trhu žádnou novinkou, neboť se zde už několik let nachází. Problém těchto produktů většinou je, že jsou omezeny pouze na určitá zařízení z důvodů měnící se velikosti a rozměrů současných chytrých telefonů. Právě tuto problematiku se nyní snaží společnost Razer vyřešit novým ovladačem Razer Kishi. 

Razer Kishi nabídne kompatibilitu a nízkou latenci

Podle slov společnosti Razer nový herní ovladač Kishi pracuje s většinou zařízení s operačním systémem Android společně s iOS telefony. V praxi to znamená, že pokud nevlastníte smartphone s nějakou extra výstřední konstrukcí, nebudete mít s kompatibilitou žádný problém, alespoň takto nový mobilní herní ovladač výrobce prezentuje. 

Zajímavostí je, že se herní ovladač Kishi k mobilnímu telefonu připojuje prostřednictvím kabelu a konektoru USB-C. Pokud se tedy rozhodnete pro použití kabelu místo bezdrátové technologie Bluetooth, měli byste dosáhnout nižší latence mezi ovladačem a hrou, čímž se zlepší herní zážitek. Také to znamená, že nebudete muset ovladač nabíjet. 

Razer plánuje ovladač prodávat začátkem letošního roku. Bohužel nám ale více informací neposkytl. Neznáme tedy prodejní cenu a přesné datum zahájení prodeje.

Zdroj: phandroid.com

Exit mobile version