Dotekomanie.cz

OPPO F15 přichází s AMOLED displejem a dobrou cenou

Společnost OPPO v Indii představila nový kousek řady F. Jedná se o mobilní telefon pod názvem OPPO F15 a přichází se zajímavými specifikacemi. Smartphone například nabízí velký 6,4palcový displej či 8 GB RAM.

OPPO F15 aneb hodně muziky za málo peněz

Jak jsem již nakousl v úvodu, čínský výrobce se pochlubil se svým novým chytrým telefonem OPPO F15. Hlavním lákadlem tohoto modelu je velký 6,4palcový AMOLED displej s rozlišením Full HD+. Právě displej zabírá zhruba 90,7 % celé přední části, což ve výsledku vypadá naprosto skvěle. 

Srdcem celého telefonu je procesor Helio P70. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 8 GB. Na zadní straně telefonu se nachází hned čtveřice fotoaparátů v tomto složení – hlavní 48Mpx fotoaparát; ultraširokoúhlý 8Mpx fotoaparát; 2Mpx objektiv pro vytváření makro snímků; 2Mpx mono objektiv. Naopak na přední straně je umístěn 16megapixelový fotoaparát. 

Telefon je kromě toho vybaven také čtečkou otisků prstů, která se nachází přímo v displej a zařízení dokáže odemknout za pouhých 0,32 sekund. Jedná se tedy o 20 % rychlejší čtečku otisků prstů, než nabízela předchozí generace. Dále zde najdeme slot pro SIM a microSD karty a baterii s kapacitou 4 000 mAh s podporou rychlého nabíjení – za 30 minut se nabije 50 % baterie. 

OPPO F15 je v prodeji v různých barevných variantách, konkrétně se jedná o Lightening Black a Unicorn White. Doporučení maloobchodní cena byla stanovena na 6 375 Kč bez DPH.

OPPO F15 a kompletní specifikace

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version