LG V60 ThinQ na prvním marketingovém obrázku aktualizováno

LG V60 ThinQ na prvním marketingovém obrázku [aktualizováno]
2020-02-08T13:40:39+02:00
• 8. 2. 2020
8

Aktualizováno 8. 2.

Evan Blass je znám díky únikům zařízení, které se teprve chystají. Tentokrát se nám nabízí pohled na obrázek z marketingových materiálů k modelu LG V60 ThinQ. Sice byste si mohli myslet, že novinka bude mít transparentní záda, ale nebude tomu tak. Jedná se jen o ukázku konstrukce nového modelu.

Díky ale tomuto úniku můžeme vypozorovat například kapacitu baterie, která bude 5000 mAh. K dispozici budou čtyři mikrofony, takže lze předpokládat, že LG zapracovalo na nahrávání zvuku zejména u videa. Možná se nabídne prostorové nahrávání. Dále si lze všimnout jen jednoho vypínacího tlačítka, ale nelze jednoznačně tvrdit, že zde nebudou fyzická pro ovládání hlasitosti. Z uspořádání hardwaru můžeme soudit, že bude použita čtečka otisků prstů v displeji, pravděpodobně optická.

Na další informace si budeme muset počkat. Jestli se vám podaří rozeznat další technologii nebo vlastnost z obrázku, napište nám do komentářů.

Původní článek 2. 1.

Jedna z největších světových mobilních akcí MWC tu bude za více než dva měsíce. To ale neznamená, že bychom se nedozvídali o tom, co dané společnosti v únoru představí. Podle všeho se zdá, že například společnost LG má v plánu představit svůj nový smartphone pod názvem V60 ThinQ s duálním displejem a 5G podporou. 

LG V60 ThinQ nabídne dvě velké novinky

Bohužel prozatím nebylo poskytnuto mnoho podrobností o zařízení, ovšem podle analytiků se očekává, že LG představí nový model na konferenci MWC 2020. Kromě toho by novinka měla nabízet podporu 5G sítí, díky čemuž bude společnost držet krok s konkurenčním Samsungem. Dále se předpokládá, že firma zvýší produkční výrobu a začne dodávat na další trhy, včetně Jižní Koreje, Japonska a USA. 

LG V50 ThinQ

Další zajímavou spekulací je, že zařízení má dorazit s příslušenstvím pro druhý displej. V praxi by vám pak toto zařízení nabídlo duální obrazovku. V60 ThinQ tak pravděpodobně bude dodáván s vylepšenou skládací konstrukcí, protože předchozí verze používala technologii „free stop hinge“.

Samozřejmě můžeme očekávat příchod velkého 6,4palcového OLED panelu. Srdcem celého telefonu by měl být procesor Snapdragon 855. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 6 GB. K dispozici má být i vnitřní 128GB úložiště pro soukromá data. 

Zdroje: androidcommunity.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 9. 2. 2020, 4:48

To není spekulace, tohle vydal přímo Výrobce LG zas někdo neumí chápat text.

Přemysl Vaculík

VIP 9. 2. 2020, 9:41

No nevydal, spíš mu to uniklo.

Martin Jeřábek

VIP 9. 2. 2020, 18:10

Tak ono únik může být i díky LG 😂

Tomáš Podolinský

9. 2. 2020, 2:03

To vedet,ze je to jen dalsi spekulace,tak neztracim svuj drahoceny cas ctenim neceho uplne k nicemu a tenhle clanek ani neoteviram. Ale kdyz uz jsem ztratil tolik sveho cenneho casu uplnou kravinou,tak vynalozim dalsi kousek casu k necemu,co mozna rozpouta peklo tenhle zbitecnym clankum. Ja nechapu tyhle spelukativny clanky co by kdyby. Nechapu,ze je za to vubec nekdo placeny. Co kdyz nebude mit ani jeden z uvedenych CPU,ale neco uplne jineho? Co kdyz nebude mit 6GB, ani 8GB, ani 12GB,ale rovnou 16GB RAM? Co kdyz bude mit ctecku otisku prstu na bocich telefonu,aby clovek vubec nemusel prikladat palac na nejake urcene misto,ale po pohym uchopeni se telefon sam odemkne po precteni spravne zvolene pozice ukazovacku,prostrednicku,prstenicku,malicku na jedne strane a na druhe strane dlane,aby nahodou nedoslo k nechtenemu odemknuti jen pri dotyku jedne z bocnich stran. Proc ne,aby predbehli konkurenci? Ja si myslim,ze je to kazdymu uplne u p****e!!! Pokud to nejsou jasna fakta,tak jsou tyhle clanky uplne k nicemu. Akorad mi to bere data a borti pamet meho HW pitomejma reklamama,ktery bych nemusel stahovat zbitecne,kdyby ty informace byli pro me dulezite. A dulezite by byli jen v pripade,ze by byli pravdive a jasne. Fakt jdete uz do pryc s tema spekulacema a nebo to napiste do nadpisu!!! Diky za pochopeni…

Martin Jeřábek

VIP 8. 2. 2020, 19:15

Jinak tu samu baterii 5000mAh ma mít i Samsung od LG.

Martin Jeřábek

VIP 8. 2. 2020, 18:14

Parádní baterie!

Martin Jeřábek

VIP 2. 1. 2020, 13:37

Procesor bude S865, 8GB RAM a 128GB interní paměť. Info z Twitteru.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat