Dotekomanie.cz

Huawei Mate 40 Pro může nabídnout osm fotoaparátů

Huawei Mate 40 Pro

Řada Huawei P40 se ještě ani nedostala pořádně na trh a už nyní máme první informace o budoucím modelu Mate 40. Na internet se dostala informace, podle které se zdá, že Huawei Mate 40 Pro bude mít k dispozici celkem osm fotoaparátů. Informace jsou založeny na uniklém patentu. 

Huawei Mate 40 Pro až s osmi fotoaparáty

Pokud se podíváte na níže uvedené snímky, zjistíte, že telefon se lehce podobá modelu Huawei Mate 30 Pro. Ovšem oproti Mate 30 Pro má o dva fotoaparáty více. Všimněte si zadní strany, kde se uprostřed fotoaparátů objevil další senzor. Druhý fotoaparát pak byl přidán na přední stranu, konkrétně do výřezu v displeji. 

Tento patent byl původně podán společností Huawei u německé patentové agentury pod názvem DPMA. Nutno podotknout, že patent nehovoří o žádném konkrétním modelu, tudíž, že se jedná o Mate 40 Pro, je jen domněnka zahraničních zdrojů.

S největší pravděpodobností ale o Mate 40 Pro půjde, neboť se velmi podobá současnému modelu Mate 30 Pro. Další zajímavostí je, že Mate 30 Pro byl představen v září loňského roku, ovšem kvůli zákazu v USA se ve skutečnosti dostal jen na hrstku trhů. 

Pokud vše půjde podle plánu, řada Huawei Mate 40 se světu ukáže ve Q3 2020. Mate 40 a 40 Pro se s největší pravděpodobností skutečně na trh dostanou. Předpokládáme tedy, že dorazí až v září letošního roku. Je však možné, že Huawei může datum vydání posunout na říjen či listopad.

Zdroj: androidheadlines.com

Exit mobile version