Nové hodinky Bip S od Amazfitu stojí za pozornost

Nové hodinky Bip S od Amazfitu stojí za pozornost
2020-01-11T15:00:22+02:00
• 11. 1. 2020
2

V rámci produktové řady Amazfit od společnosti Huami přichází hodinky nesoucí název Bip S, které se mohou stát dalším prodejním trhákem vzhledem k velmi dostupné cenovce. Čínský výrobce ve srovnání s předchozí generací si dovnitř nachystal několik příjemných vylepšení ku prospěchu zákazníka, a proto ani neváhal je vůbec poprvé ukázat během letošního ročníku veletrhu CES v Las Vegas.

Ještě více sportu

Čtvercové pouzdro vyplňuje 1,28palcový TFT displej s rozlišením 176 x 176 pixelů a vždy ho doplňuje 20mm řemínek. O výdrž se stará 190mAh baterie, která vydrží až 90 dnů v pohotovostním režimu, přičemž nabití trvá pouze 2,5 hodiny. Nejžhavější novinkou je celkem 10 sportovních režimů a vedle toho také využijete snímač tepové frekvence, jehož svítivost vzrostla 7násobně nebo dosahuje až na 98% přesnost.

Dále z vlastností lze vypíchnout GPS modul od Sony pro maximální přesnost polohy, funkci Bluetooth 5.0 Low Energy či voděodolnost (5 ATM). Samozřejmostí je možnost ovládání hudebního přehrávače, aktuální předpověď počasí, budík, upozornění na příchozí hovory a zprávy. Hodinky můžete spárovat se zařízením vybaveným Androidem 5.0+ a iOS 10+. Prodej by měl předběžně začít od příštího měsíce za lákavou cenovku 70 dolarů (tj. cca 1 591 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

kocourek 4e RE

12. 1. 2020, 20:22

Dětské hodinky

Hakus von Tyros

11. 1. 2020, 17:47

Cca 1500 kacek je jiste lakave.
Ale … .

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat