Google končí s aplikací a službou One Today

Google končí s aplikací a službou One Today
2020-01-31T11:30:52+02:00
• 31. 1. 2020

Google před sedmi lety představil aplikaci a službu One Today, která nabízí možnost přispění na dobročinné projekty a darovat prostředky charitám. Samotná aplikace se ale nikdy nerozšířila do celého světa za celou svou historii. Poslední aktualizace byla vydána v dubnu minulého roku a nyní se dozvídáme, že aplikace a služba končí.

Google One Today

Google začal rozesílat e-maily uživatelům, že aplikace One Today 6. února končí. Nejde ale o postupné ukončování, jednoduše dojde ke zrušení v daný den, přičemž již nyní není možné registrovat nové projekty. Aplikace jako taková v Obchodě Play dosáhla jen na 100 až 500 tisíc stažení, ale to ještě nevypovídá nic o aktuálním používání aplikace. Toto číslo může být mnohokrát nižší. Na iOS dokonce byla vydána aktualizace naposled v roce 2016.

Google jednoduše konstatuje, že uživatelé využívají jiné služby a produkty pro přispívání na charitativní projekty. Sice není konkrétní, ale je jasné, že aplikace se netěšila velkému zájmu. Je otázkou, kolik lidí vůbec využilo tento způsob přispívání a kolik finančních prostředků se podařilo za celou dobu vybrat.

Uživatelé zjevně využívají jiné možnosti, přičemž v poslední době jste si mohli všimnout, že přispění na dobročinný projekt se v hojné míře objevuje na Facebooku, zejména když mají lidé narozeniny a chtějí podpořit nějaký projekt.

Zdroj: droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat