Bose SoundLink Mini II se vrací ve speciální edici

Bose SoundLink Mini II se vrací ve speciální edici
2020-01-17T16:30:18+02:00
• 17. 1. 2020
1

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Dnes je firma známá v mnoha částech světa, a to díky přístrojům k reprodukci hudby. Tato zavedena značka uvádí na trh nový bezdrátový reproduktor Bose SoundLink Mini II, který je dalším potomkem z řady SoundLink Mini, která vznikla v roce 2013. Novinka stojí necelých 5 tisíc korun a jde konečně s dobou.

Bose SoundLink Mini II

V roce 2017 skončili s výrobou, v roce 2020 se vrací

V roce 2017 se Bose rozhodl ukončit produkci řady Bose SoundLink Mini, po necelých třech letech se však rozhodl se k této řadě navrátit a uvedl tak na trh reproduktor Bose SoundLink Mini II ve speciální edici. Jde o lehké vylepšení poslední varianty. Bose přidali větší baterii, která má větší kapacitu o 20 % oproti původní verzi. Též se místo zastaralého micro-USB použil aktuální USB-C port. Díky tomu vydrží na jedno nabití hlasitě hrát až 12 hodin. Tato speciální edice není vybavena nabíjecí základnou, dobíjení probíhá výhradně zmíněným konektorem. Zařízení si dokáže zapamatovat poslední osm připojených telefonů. Mini II si zachovalo i AUX vstup.

Větších změn se uživatelé nedočkali. Cenovka se zastavila těsně nad 4 000 Kč. Reproduktory ve dvojím barevném provedení jsou již dostání ke koupi.

Bose SoundLink Mini II

Zdroj: bose.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Erik Řehák

17. 1. 2020, 18:11

Klasika která nezklame. Kupoval jsem po vánocích v německém SATURNu za akční cenu 111€ což nelze odolat. Vydrž baterie udávaná výrobcem opravdu souhlasí. Mohu vřele doporučit i za cenu která je teď podstatně větší.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat