Bang&Olufsen přináší Beoplay E8 ve 3. generaci

Bang&Olufsen přináší Beoplay E8 ve 3. generaci
2020-01-20T15:00:47+02:00
• 20. 1. 2020

Téměř po roční odmlce si proslulý výrobce Bang & Olufsen nachystal v pořadí již 3. pokračování bezdrátových sluchátek E8 v rámci řady Beoplay. Společnost s kořeny z Dánska jednoznačně reaguje na technologický pokrok, který se udál za poslední období, což potvrzuje několik vylepšení ku prospěchu konečného uživatele. Tradičně nepůjde o žádnou levnou záležitost a později mohou být v prodeji také v našich končinách.

Prvotřídní kvalita

Bezdrátová sluchátka B&O Beoplay E8 3rd se v kostce můžou hlavně pochlubit prodlouženou výdrží, technologií Bluetooth 5.1 nebo čtveřicí mikrofonů. Nabíjecí pouzdro vyrobené opět z kvalitní kůže dostalo vstup pro USB typu C a podporu bezdrátového nabíjení Qi. Přestože neznáme přesné velikosti ukrytých baterií, tak slibuji neuvěřitelnou výdrž v rozmezí 7-35 hodin. Certifikace IP54 zajišťuje zvýšenou odolnost vůči vodě/prachu/potu.

Zařízení překvapivě nemá aktivní potlačení hluku, ale uživatelé určitě ocení zvukové kodeky SBC, AAC, Aptx či dva mikrofony v každém sluchátku. Doprovodná aplikace B&O dovoluje spravovat zvukové profily dle hudebního žánru. Mezinárodní prodej odstartuje 14. února za prodejní cenu 350 eur (tj. cca 8 803 Kč) a nabíjecí podložka pro bezdrátové nabíjení přes Qi vyjde na 125 eur (tj. cca 3 144 Kč).

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat