Apple Watch Connected je nový program pro posilovny

Apple Watch Connected je nový program pro posilovny
2020-01-26T09:40:26+02:00
• 26. 1. 2020

Společnost Apple právě oznámila zahájení nového programu pod názvem Apple Watch Connected. Ten má za úkol být užitečný jak pro uživatele chodící do tělocvičny, tak také pro návštěvníky posilovny. 

Apple Watch Connected se začíná rozšiřovat

Program odmění návštěvníky tělocvičny za používání Apple Watch v rámci sledování jejich tréninku v posilovně či tělocvičně. Například při účasti v lokalitách Crunch Fitness mohou členové vydělat až čtyři dolary za týden, pokud splní určité cíle aktivit. Na oplátky by tělocvičny mohly přilákat nové zákazníky, kteří nosí Apple Watch a také zvýšit loajalitu stávajících členů. 

Apple Watch Connected

Program je pro tělocvičny a posilovny zcela zdarma. Pokud tedy splňují požadavky, včetně aplikace aplikace pro iPhone a Apple Watch pro sledování tréninku, mohou získat finanční odměny. Apple také vybízí tělocvičny/posilovny k tomu, aby nabízely zařízení podporující GymKit pro lepší synchronizaci s Apple Watch. 

Od dnešního dne začínají ve Spojených státech celkem čtyři programy – Basecamp Fitness, Crunch Fitness, Orangetheory Fitness a YMCA.  

„Basecamp v příštím roce uvede program do všech svých klubů. YMCA začne tento týden se svými většími místy Twin Cities, následuje 22 dalších poboček YMCA. Crunch Fitness uvádí tento týden Apple Watch Connected ve dvou tělocvičnách na Manhattanu a přijdou další. Nakonec Orange Theory nasadí program ve všech amerických zařízeních, ještě letos, počínaje dvěma místy na Manhattanu již tento čtvrtek.“

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat