Aplikace Home na novém studentském konceptu

Aplikace Home na novém studentském konceptu
2020-01-06T13:30:00+02:00
• 6. 1. 2020

Nově zveřejněný koncept aplikace Home demonstruje flexibilní a jednoduché uživatelské prostředí. Společnost Apple udělala maximum pro to, aby její aplikace byly jednoduché a srozumitelné. Například u světel můžete klepnutím na tlačítko zapnout nebo vypnout světlo. Dlouhým stiskem pak můžete ovládat jas nebo barvu. 

Home od Applu v zajímavém konceptu

Čínský student výtvarných umění Lu Yuhang díky své koncepci chytrých domácností dokázal posunout aplikaci Home na novou úroveň. Nejedná se konkrétně o koncept Home od Applu, ale spíše o obecnější koncept. I přesto je záměr studenta jasný – vytvořit jediné místo pro ovládání všech vašich chytrých zařízení pro domácnost. Klíčem k této jednoduchosti je flexibilní mřížka, která uživatelům umožňuje se rozhodnout, jaký obsah chtějí vidět. 

Uživatelé získají plnou kontrolu nad písmem a barvou pro textové štítky i tlačítka. A samozřejmě se zde nachází také tmavý režim. Zaujalo by vás takové uživatelské rozhraní pro mobilní aplikaci na ovládání celé chytré domácnosti?

Zdroj: ww.9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat