Aplikace Apple TV koncem roku zamíří na vybrané chytré televize

Aplikace Apple TV koncem roku zamíří na vybrané chytré televize
2020-01-10T16:30:04+02:00
• 10. 1. 2020

Zdroj: Apple

2

Společnost s logem nakousnutého jablka před několika hodinami oznámila, že její nová aplikace Apple TV bude k dispozici nejen na vybraných chytrých televizorech značky LG, ale také Sony a Vizio. Aplikace by se dle dostupných informací měla na vybrané televizory dostavit již koncem tohoto roku. 

Aplikace Apple TV uživatelům umožní streamovat televizní pořady a filmy Apple TV+ přímo do svého televizoru, respektive ve svém televizoru značky LG, Sony či Vizio. K dispozici uživatelé budou mít také knihovnu s filmy a televizními pořady iTunes, přičemž si budou moci koupit či pronajmout více než 100 000 filmů a pořadů z iTunes Store. To vše na chytrých televizorech výše uvedených značek.

Apple TV+: co služba nabízí

Nová služba od americké společnosti nese název Apple TV+. Projektu se účastní hned několik velkých a světových hvězd, jako je například J.J. Adams, Steven Spielberg, M. Night Shyamalan, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Steve Carell či Oprah Winfrey. Apple TV+ mimo jiné nabízí i originální pořady a filmy z produkce jablečné společnosti. 

Zkušební doba byla stanovena na sedm dnů a po uplynutí tohoto času budou uživatelé platit 139 Kč. I zde lze zahrnout až pět členů rodiny, přičemž cena se nezmění. Pokud si ale pořídíte nový iPhone, iPad, iPod touch, Mac nebo Apple TV, dostanete 1 rok zdarma. Až pak budete platit danou měsíční sumu. Samotný obsah je k dispozici ve 4K HDR a je podporována technologie Dolby Atmos. Apple TV+ odstartovalo v Česku 1. listopadu.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Petr Šašinka

11. 1. 2020, 17:26

Koncem roku? To si snad dělají srandu.

Hakus von Tyros

10. 1. 2020, 17:02

Do nezrálého ovoce nekouši.
Z toho může být poze a jenom
Sra..a.
V tom lepšlm případě.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat