AGM oficiálně přináší H1 FBI Edition

AGM oficiálně přináší H1 FBI Edition
2020-01-05T11:30:24+02:00
• 5. 1. 2020

Přestože mezi Spojenými státy a Čínou je vedena obchodní válka, tak společnost AGM měla tolik odvahy, že rovnou s logem FBI na mobilní trh přináší novinku nesoucí název H1 FBI Edition. Telefon pravděpodobně nemá vůbec žádnou spojitost s vyšetřovacím orgánem amerického ministerstva spravedlnosti. Nicméně se jedná o další odolný telefon od čínského výrobce, který získal výbavu charakteristickou pro střední třídu.

Žádné zázraky nehledejte

Přední panel si vysloužil 5,99palcový displej s FullHD+ rozlišením a 16megapixelovou kamerku určenou spíše pro video hovory. Pohonnou jednotku tvoří osmijádrový procesor Snapdragon 450 od Qualcommu, grafický čip Adreno 506, 4GB operační paměť RAM nebo 64GB interní úložiště. Celkovou výdrž řídí článek baterie s kapacitou 5 400 mAh podporující technologii rychlého nabíjení Quick Charge 3.0.

Zezadu je k dispozici 12megapixelový objektiv fotoaparátu, dvě LED diody na přisvětlení záznamů a snímač otisků prstů. Operační systém Android ve starší verzi 8.1 Oreo byl překryt vlastním rozhraním X OS 3.0, u kterého vyzdvihují maximální soukromí a zabezpečení. Mezi ostatní prvky výbavy patří funkce dual-SIM, FM rádio, USB typu C, vyhrazené tlačítko pro vyvolání virtuálního asistenta či dvě certifikace odolnosti (MIL-STD-810G, IP68).

V oficiálním prodeji bude pouze 199 kusů zařízení od půlnoci 8. ledna za cenu v přepočtu 6 512 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat