OnePlus 8 Lite zřejmě zachycen na fotografiích aktualizováno

OnePlus 8 Lite zřejmě zachycen na fotografiích [aktualizováno]
2020-01-05T17:05:17+02:00
• 5. 1. 2020
1

Aktualizováno 5. 1.

Na začátku prosince se objevily neoficiální rendery nadcházející novinky OnePlus 8 Lite. Zatím nelze říci s úplnou jistotou, že se dočkáme tohoto modelu, ale nyní byl zřejmě zachycen prototyp na fotografiích. Dle @OnLeaks by se mělo skutečně jednat o OnePlus 8 Lite, ale je otázkou, jestli OnePlus nakonec tuto odlehčenou verzi uvede.

Původní článek 8. 12.

Společnost OnePlus momentálně pracuje minimálně na dvou modelech v rámci 8. generace telefonů a na širokou veřejnost se nyní dostává další přírůstek, který by měl nést přívlastek Lite. Každopádně všechny tři zařízení mají být oficiálně představeny během 2. čtvrtletí následujícího roku. Za aktuálním únikem stojí známý uživatel OnLeaks z Twitter účtu, jehož bilance v úspěšných únicích není vůbec špatná.

Jiný, ale stále lákavý

Konstrukce bude údajně měřit 159,2 x 74 x 8,6 mm. Do ní nasadí AMOLED displej s 90Hz obnovovací frekvencí a úhlopříčkou kolem 6,4 – 6,5 palce. Pod nímž se ukryje snímač otisků prstů. Proděravěný otvor pro selfie snímač tentokrát usadí doprostřed. V zadní části nepřehlédnete dva objektivy fotoaparátu, laserový snímač a přisvětlovací LED diodu. Přítomný vstup USB typu C má zároveň řešit absenci 3,5mm sluchátkového jacku.

Přestože čínský výrobce hodlá novinku prezentovat jako cenově dostupného zástupce ve střední třídě, tak ve skutečnosti může mít vyšší ambice díky výkonnému hardwaru či bohaté výbavě. Zároveň visí otazník nad datem odhalení, jestli vůbec stihne dojít společně po boku očekávaného modelu OnePlus 8 a OnePlus 8 Pro. Pravděpodobně už nejbližší týdny ukážou bližší podrobnosti.

Zdroje: gsmarena.com, twitter.com, slashleaks.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 5. 1. 2020, 17:12

To je hnus design

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat