Dotekomanie.cz

Oficiálně: Samsung Galaxy A71 je vybavenější verzí Galaxy A51

Samsung dnes již představil novinku Galaxy A51 a kromě toho jsme se dočkali i modelu Galaxy A71, který je v podstatě vybavenější verzí. Nabízí velmi podobný design a samotný displej není až o tolik větší. I tak najdeme úpravy, které dělají z Galaxy A71 lepší volbu.

Samsung Galaxy A71

Stále se jedná o smartphone střední třídy, ale v tomto případě najdeme v útrobách procesor Snapdragon 730. Ten je sice už starší, ale přesto nabízí slušný výkon, který by měl dostačovat většině uživatelům. Displej má stejně jako Galaxy A51 díru pro 32MPx kamerku a čtečku otisků prstů. Další znatelný rozdíl najdeme na zadní straně, kde je již 64MPx hlavní foťák. Zbylá výbava je stejná.

Další a zřejmě i poslední změna je u baterie, respektive u nabíjení. Tato novinka totiž využívá až 25W technologii pro doplnění energie. Galaxy A51 a Galaxy A71 jsou velmi podobné smartphony a to i z pohledu specifikací. Je tedy otázkou, jestli uživatel upřednostní rychlejší nabíjení a více megapixelů, nebo se spokojí se základem.

Specifikace

Cenu Galaxy A71 zatím neznáme, musíme počkat na české zastoupení Samsungu. Můžeme ale odhadnout, že de bude vyšší. Předpokládáme, že bude startovat od 10 000 Kč a výš, ale je to jen náš odhad.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version