Dotekomanie.cz

Komerční banka vydává novou aplikaci pro iOS

Mobilní banka

V srpnu tohoto roku jsme se dočkali zcela nové aplikace Mobilní banka od Komerční banky pro Android. Po několika měsících jsme se dočkali i zcela nové iOS verze, která je již nyní dostupná v AppStore a je k dispozici ke stažení.

Mobilní banka pro iOS

Novou verzi Mobilní banky vytvořila společnost Cleverlance, která stojí i za Android verzí. Díky tomu jsme se dočkali podobného designu. Nová aplikace je určena pro operační systémy iOS 13 i iPadOS. Aby toho nebylo málo, také se připravuje verze pro MacOS (konkrétně MacOS Catalina).

I tentokrát jsme se dočkali podpory tmavého režimu, takže aplikace nebude vypalovat oči zejména v nočních hodinách. Ostatně Apple již vyžaduje, aby aplikace nabízely tento design, aby byl uživatelský zážitek nerušený na iOS 13.

Stále hledáme nové možnosti a řešení, jak naše aplikace pro klienty vylepšit. Ačkoli nyní představujeme novou generací mobilního bankovnictví pro iOS, máme i jednu zásadní novinku pro uživatele s operačním systémem Android – přihlášení a autorizace přes Face Unlock. Komerční banka bude první bankou v ČR, která tuto autorizaci umožní,“ uvedl David Barczi, manažer Digitálních kanálů v KB.

Vývojáři se zaměřili na jednodušší ovládání, ale nedošlo na redukci funkcí, spíše naopak. Například se nabízí okamžité platby, stahování nejrůznějších výpisů a více informací u jednotlivých transakcí.

Hlavní novinky v aplikaci dle banky

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version