Instagram chystá omezení pro příspěvky propagující tabáky

Instagram chystá omezení pro příspěvky propagující tabáky
2019-12-20T16:30:35+02:00
• 21. 12. 2019

Zdroj: The Verge

Instagram je poslední dobou velmi alergický na určitý typ propagačních příspěvků. Společnost nyní oznámila další pravidlo, které říká, že příspěvky propagující tabák a zbraně budou omezeny. Kromě toho začne také uvádět speciální omezení týkající se propagace jiných produktů, jako jsou alkohol a doplňky stravy.

Instagram pracuje na dalším omezením

V těchto případech společnost tvrdí, že umožní tvůrcům omezit, kdo může jejich obsah vidět na základě věku uživatele, což souvisí s novou funkcí, kterou Instagram začátkem tohoto měsíce představil. 

Kromě toho Instagram uvedl, že tvůrci budou moci sdílet informace a interakci se značkami a najít potenciální partnery značky, kteří se ztotožňují s jejich publikem, a to díky novince Facebook Brand Collabs Manager. 

Až dosud mnoho partnerů zasílalo snímky obrazovky ohledně čísel návštěvnosti u jednotlivých příspěvků. Nyní budou moci značky sami jednotlivé tvůrce kontaktovat s nabídkou prostřednictvím Facebook Brand Collabs Manager. Najdou zde totiž veškeré potřebné informace k vyhodnocení, zda s daným tvůrcem na Instagramu spolupracovat. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat